Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz Aksaray’da Seçim Sonuçlarını Değerlendirdi

AK Parti Genel Başkan

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, Aksaray’da AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek 31 Mart seçim sonuçlarını değerlendirdi. İl Başkanı Hamza Aktürk, Milletvekili Hüseyin Altınsoy, Belediye Başkanı Evren Dinçer ve diğer parti yöneticileri tarafından karşılanan Yılmaz, önümüzdeki seçimler ve partinin yol haritası hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz Aksaray’da Seçim Sonuçlarını Değerlendirdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, Aksaray’da parti teşkilatıyla bir araya geldi. İl Başkanlığı binasında düzenlenen toplantıda Yılmaz, 31 Mart seçim sonuçlarını değerlendirerek, önümüzdeki süreç için planlarını anlattı. İl Başkanı Hamza Aktürk, Milletvekili Hüseyin Altınsoy, Belediye Başkanı Evren Dinçer ve İl Genel Meclis Başkanı Latif Ağır’ın yanı sıra ilçe ve belde belediye başkanları da toplantıya katıldı.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, Aksaray ziyaretinin temel amacının 31 Mart seçim sonuçlarını değerlendirmek olduğunu belirterek, seçim sonuçlarının demokrasinin bir güzelliği olduğunu vurguladı. “Seçim sonucunda sandıktan çıkan milletimizin kararı başımızın tacıdır. Bu sonuçlar bizim yol haritamız olacaktır” ifadelerini kullandı.

AK Parti’nin milletin mesajlarını dikkatle dinlediğini ve bu mesajları gelecekteki yol haritasına dönüştürdüğünü ifade eden Yılmaz, “Milletimizin sandıktan çıkan değerlendirmesini talimat olarak görüyoruz ve bunu başımıza tac ediyoruz. Diğer siyasi partiler hoşlarına gitmeyen sonuçlara gerekçe ararken, biz milletimizin mesajını doğru okuyup, yol haritasına çeviren bir siyasi hareketiz” dedi.

Yılmaz, AK Parti teşkilatlarının özverili çalışmalarını takdir ettiğini belirterek, “Sabah erken saatlerde Ankara’dan çıktık, sizlerle kucaklaşıyoruz. 31 Mart seçimlerinde Ramazan oruçlu ağzıyla gece gündüz demeden çalışan teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun, azimleri hiç eksilmesin” dedi.

Toplantının ardından yapılacak değerlendirme ile önümüzdeki seçimler için stratejilerin belirleneceğini ifade eden Yılmaz, “Bir ilçemizde daha seçim yapılacak. Bu seçimleri de önemsiyoruz. Arkadaşlarımızla birlikte durum değerlendirmesi yapıp, yola çıkacağız” dedi.

Bu ziyaret, AK Parti’nin yerel seçimlerden aldığı sonuçları değerlendirip, gelecekteki stratejilerini belirlemesi açısından büyük önem taşıdı. Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz’ın konuşması, partinin milletin taleplerine duyarlılığını ve kararlılığını bir kez daha gözler önüne serdi.

Avni Kuru