Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti Genel Başkan Vekili Elitaş; “Cumhurbaşkanımızın hazinesi yok cebinden vermiyor!

Aksaray Engelsiz Yaşam Merkezi’nin

Aksaray Engelsiz Yaşam Merkezi’nin açılışı için şehre gelen Ak Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, Aksaray’da yaptığı konuşma ile ses getirdi. Sözlerinde ekonomik sıkıntıların olduğuna değinen Elitaş, “ Bize diyorlar ki emeklilerin maaşları düşük. Doğru. Ama şunu iyi bilin değerli kardeşlerimiz, Sayın Cumhurbaşkanımız ve Maliye Bakanımız bunu cebinden vermiyor. Hazinesi yok. Milletten topladığı kaynakları yine milletle paylaşma yoluna gidiyor” ifadelerine yer verdi.

Elitaş, sözlerine “Ekonomik sıkıntıları var ülkenin doğru. Dünyada pandemi sonucunda ortaya çıkan bu durum, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde ekonomide kararlı politikaları sonucunda inşallah son seçimleri de atlattıktan sonra Türkiye 2024 yılının sonuna doğru enflasyonu azalmış, rahatlamış bir ülke konumuna gelecek. Bize diyorlar ki emeklilerin maaşları düşük. Doğru. Ama şunu iyi bilin değerli kardeşlerimiz, Sayın Cumhurbaşkanımız ve Maliye Bakanımız bunu cebinden vermiyor. Hazinesi yok. Milletten topladığı kaynakları yine milletle paylaşma yoluna gidiyor. O paylaşma anında; işte bu çerçevede imkânlar dâhilinde, enflasyonu artırmayacak, ekonomik krizi tetiklemeyecek, hesap kitap içerisinde bir çalışma ve gayret içerisindeyiz” diyerek başladı.

Ak Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş sözlerinin devamında ekonomik sıkıntıların çözümü için yerel ve ulusal seçimlerdeki oy birliğinin ve istikrarın sağlanmasının gerekliliğini vurgulayarak, “Ekonomi ile ilgili her bir sorunu çözebiliriz. Yeter ki kararlı olun ve ekibiniz güçlü olsun. Kazanma ihtimali hiç olmayan partilerin mangalda kül bırakmadığı bir dönem içerisindeyiz. Bu ekonomik sıkıntılar, az olan gelirimizin durumuna rağmen böyle vaatlere inanan, onlardan etkilenen değerli kardeşlerimize diyorum ki. Bugüne kadar 15 sandıkta Cumhurbaşkanımızı desteklediniz, 31 Mart’ta da 2028 seçimlerine giderken Cumhurbaşkanımızın elini güçlendirmek için yerel seçimlerde de 15 sandıkta olduğu gibi desteklemenizi istirham ediyorum. 31 Mart’tan sonra 4 yıl Türkiye’de istikrar şart. Bunun için de arkasında bir halk desteği olması şart. Bugünlerde çarşıda pazarda yaşadıklarımız, hissiyatlarımızı değiştirebilir ama anlık hissiyatlarla değil gelecekle ilgili meseleler için sağduyu ile düşünerek 31 Mart’ta tercihlerinizi yapacağınıza inanıyorum” İfadelerine yer verdi.

Haber: Avni Kuru