Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti Gençlik Kolları Başkanının Ardından: Hüseyin Murat Uysal’a Son Vefa!

Aksaray AK Parti Gençlik

Aksaray AK Parti Gençlik Kolları, AK Parti Balıkesir Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Murat Uysal’ın vefatının ardından Aksaray Ulu Camii’nde düzenlenen anlamlı bir programla başsağlığı dileklerini iletti.

Aksaray Ak Parti Gençlik Kolları, yatsı namazı çıkışında kalp krizi sonucu hayatını kaybeden AK Parti Balıkesir Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Murat Uysal için duygusal bir vefa programı düzenledi. Aksaray Ulu Camii’nin huzurlu atmosferinde gerçekleşen etkinlikte, Başkan Şükrü Öztürk ve Gençlik Kolları yöneticileri, katılımcılara ikramlarda bulunarak Hüseyin Murat Uysal’ın anısını yaşattılar.

Başkan Şükrü Öztürk, yaptığı açıklamada, “Yatsı namazı çıkışında kalp krizi sonucu vefat eden AK Parti Balıkesir Gençlik Kolları Başkanımız kardeşim Hüseyin Murat Uysal’ın hayrına ikramlarda bulunduk. Başımız sağ olsun. Mekanı cennet olsun inşallah” dedi.

Genç lider Hüseyin Murat Uysal’a duyulan derin üzüntünün yaşandığı etkinlikte, katılımcılar bir araya gelerek birlik ve dayanışma içerisinde acılarını paylaştılar. AK Parti’nin gençlik kolları, Hüseyin Murat Uysal’ın anısını yaşatmak adına düzenledikleri bu etkinlikle bir kez daha birlik ve beraberliklerini gösterdi. Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır dileriz.

Haber: Avni Kuru