Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK PARTİ ÇIKARTMA YAPTI

ak parti milletvekili adayı

ak parti milletvekili adayı muhammed aktaş, ak parti grupbaşkanvekili ve aksaray milletvekili İlknur İnceöz, milletvekili cengizaydoğdu, milletvekili mustafa serdengeçti, İl başkanı hüseyin altınsoy, gençlikkolları başkanı mehmet emin kılıç, İl genel meclis başkanı muammer tüzün veyönetim kurulu üyeleri ile birlikte gülağaç ve güzelyurt İlçelerine çıkartmayaptı.

ak heyet ilk olarak gülağaç İlçe belediye başkanı farukteymen’i ve güzelyurt İlçe belediye başkanı Ünal demircioğlu’nu ziyaret etti.ardından gülağaç ve güzelyurt İlçelerinde sokaksokak, cadde cadde gezen akheyet, ilçe halkı tarafından sevgi ve coşkuyla karşılandı. ak parti’nin gençmilletvekili adayı muhammed aktaş, gezi ve ziyaretlerinde vatandaşlartarafından adeta kucaklanarak karşılandı. genç ve dinamik olması hasebiylevatandaşlar tarafından beğeniyle karşılanan muhammed aktaş, küçükleringözlerinden, büyüklerinde ellerinden öptü.

esnaf ve vatandaşlarla yakından ilgilenerek 24 haziranseçimi hakkında bilgiler veren ak parti’nin genç ve dinamik milletvekili adayımahammed aktaş, türkiye’nin bölünmek, parçalanmak istendiğini ve bu yüzdentürlü türlü oyunlar oynandığını kaydetti. Özellikle ekonomik olarak saldırılarınbaşladığının altını çizen muhammed aktaş, kurulan oyunları, yapılan saldırıplanlarını, türkiye üzerinde gerçekleştirilmek istenen kaos ortamının tamamenortadan kaldırılması için sayın cumhurbaşkanı recep tayip erdoğan ile 24haziran seçimlerinden türk milleti’nin desteği ile çıkacaklarını kaydetti.

vatandaşlarla uzun süre muhabbet eden ak partimilletvekili adayı muhammed aktaş, 24 haziran seçiminde destek için söz aldı.türkiye’de yaşanan birçok oyunun farkında olduklarının altını çizen vatandaş veesnaflar, “16 yıl öncesini de biliyoruz. 16 yıl öncesini de gördük, yaşadık…ama biz 16 yıldır gördüğümüz hizmeti türkiye cumhuriyeti tarihinde kimsegörmemiştir. nereden nereye geldiğimizin çok iyi farkındayız. eksiklerimiz,sıkıntılarımız yok mu? elbette var. ama hepsi birer birer çözüme kavuşarak sonbuluyor. biz sayın cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan ve onun yoldaşlarıylayola devam edeceğiz. Çünkü yaparsa, sadece ak parti yapar, erdoğan yapar,yoldaşları, milletvekilleri yapar” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray’ın Ağaçören ilçesine bağlı Oymaağaç
Sıradaki Haber Oymaağaç Köy halkından anlamlı etkinlik; 4000 fidan şehirler için toprakla buluştu