Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK PARTİ ÇEVRE VE GÜRÜLTÜ KİRLİLİĞİNE SON VERDİ

ak parti’nin bir ilke

ak parti’nin bir ilke daha imza attığını ifade eden akparti aksaray İl başkanı hüseyin altınsoy, yerel seçimlerde görüntü kirliliğioluşturan yöntemleri terk eden ak parti’nin temsilcileri olarak kendilerinin deartık yenilikçi yöntemlerle yola devam edeceklerini bildirdi.

geçmişten bugüne yerleşen seçim kampanyası anlayışınaişaret eden başkan altınsoy, seçim dönemlerinde cadde, sokak, elektrikdirekleri ve parti binalarına varıncaya kadar her yerin parti bayrakları, afişve pankartlarla donatıldığını hatırlattı.

türkiye’de bu anlamda yapılan ilk çevreci kampanyasınaimza attıklarını vurgulayan altınsoy, “ak parti olarak bizler, çok uzunzamandır çevre dostu uygulamaları kendi bünyemizde hayata geçirirken, aynızamanda türkiye’de yaygınlaşması için gerekli politikaları da uygulamayageçiyoruz. bunun da somut bir göstergesi olarak önümüzdeki seçim dönemindeartık hem çevre kirliliğine hem de gürültü kirliliğine yol açan unsurlar bizimkampanyamızda olmayacak. Şehirler bayraklarla donatılmayacak. Şehir meydanlarıve şehrin bütün yaşam alanları, kampanyanın bir parçası haline gelen özellikleplastik unsurların kullanımına asla sahne olmayacak. aynı zamanda gürültükirliliği de önlenecek. otobüsler, minibüsler onların ses düzenleri de bukampanyada olmayacak.”

cumhurbaşkanı erdoğan’ın yaptığı açıklamanın çok değerliolduğunu dile getiren altınsoy, türkiye’nin geleceğine yön veren ak parti’nintemsilcileri olarak kendilerinin de artık yenilikçi yöntemlerle yola devamedeceklerini anlattı.

tbmm’de kabul edilen Çevre kanunu’na dikkati çekenaltınsoy, “bu kanun çerçevesinde, ocak ayından itibaren tüm plastik poşetlerartık ücretli olacak. böylesi önemli bir uygulamaya imza atan hükümetimiz, aynızamanda bunun siyasi olarak bizdeki uygulamasını da sayın cumhurbaşkanımızınağzından duymuş oldu. günümüzde kullanılan yöntemler, araçlar ve teknoloji çokdeğişti. dolayısıyla biz de değişmek zorundayız. her zaman olduğu gibi yineöncülüğü ak parti yaptı.” diye konuştu.

diğer siyasi partilere ak parti’nin örnek olması gerektiğinivurgulayan altınsoy, “seçim döneminde kesinlikle görüntü ve ses kirliliğioluşturan bir kampanya olmayacak. bu konuda diğer siyasi partileri de bunahassasiyet göstermeye davet ediyoruz.” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Denizlili milli sporcu Buse Ertekin,
Sıradaki Haber Aksaray’da düzenlenen şampiyonada mucize şampiyon