Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ak Parti Belediye Başkan Adayı Ünsal; “Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır”

AK Parti’den yeniden aday

AK Parti’den yeniden aday gösterilen Sarıyahşi Belediye Başkanı Fatih Ünsal, “Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır.” diyerek, Türkiye Yüzyılı’nda tüm ilçe halkından destek istedi.
Sarıyahşi’de 3 dönemdir Belediye Başkanı olarak görev yapan Fatih Ünsal, 4. dönemde de yeniden aday gösterilmesi üzerine açıklama yaptı. Ünsal açıklamasında, “15 yıldır, 3 dönem boyunca görev sürem içerisinde desteklerini esirgemeyen ve 4. dönem Belediye Başkanlığı adaylığına tekrar layık gördükleri için Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere; Genel Başkan Yardımcılarımıza, Aksaray İl Başkanımız Hamza Aktürk ve yönetimine, Milletvekillerimiz Cengiz Aydoğdu ve Hüseyin Altınsoy’a; ilçe başkanımız Alim Eraslan’a ve yönetimine; belediye meclis üyesi arkadaşlarıma; mahalle ve köy muhtarlarımıza ve 3 dönem boyunca bizi yalnız bırakmayan tüm Sarıyahşili hemşehrilerime sonsuz teşekkür ediyorum.” dedi.
4.dönemde, ilk günkü aşkla ve heyecanla göreve devam edeceklerini vurgulayan Ünsal, ”Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır diyor, Türkiye Yüzyılı’nda tüm ilçe halkından desteklerini bekliyorum.” şeklinde konuştu.

Haber: Avni Kuru