Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ak Parti Aksaray’da; Yeşilova Doğalgaz Projesini Masaya Yatırdı!

Ak Parti Teşkilatı Aksaray

Ak Parti Teşkilatı Aksaray Enerya Gaz Dağıtım Şirketi İl Müdürü Murat Küçükkaptan’ı ziyaret ederek Yeşilova kasabasına yapılması hedeflenen doğalgaz projesini masaya yatırdı.
Ak Parti Aksaray Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür, Yeşilova Belediye Başkan Adayı Şeref Kürlek ve beraberindeki heyet Aksaray Enerya Gaz Dağıtım Şirketi İl Müdürü Murat Küçükkaptan’ı ziyaret etti.
31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında ziyaretler devam ederken, bu kapsamda Aksaray Enerya Gaz Dağıtım Şirketi İl Müdürü Murat Küçükkaptan’ı ziyaret eden AK Parti teşkilatı Yeşilova Belediye Başkan adayı ile birlikte doğalgaz projesi üzerine görüştü.
Yeşilova halkının istek ve talepleri doğrulusunda çalışmalar gerçekleştiren AK Parti teşkilatı Aksaray Enerya Gaz Dağıtım Şirketi İl Müdürü Murat Küçükkaptan’ı görüşerek kasaba üzerine yapılması hedeflenen doğalgaz projesini ele aldı.
Yeşilova halkının merakla beklediği ve kasabasını gelişimine olanak sağlayacak olan doğalgaz projesi hakkında görüşen heyet, Yeşilova kasaba halkı için kolları sıvadı.
Ak Parti Aksaray Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür, “Aksaray Doğalgaz Dağıtım yetkililerimize misafirperverlikleri için teşekkür eder iyi çalışmalar dileriz. Yeşilova Yüzyılı için hiç durmadan çalışmaya devam ediyoruz” ifadesini kullandı.

Haber: Fatma Altınok