Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti Aksaray’da değişim rüzgarı: İlçe Başkanları topun ağzında!

AK Parti Aksaray’da kongre sürecini başlattı:
Hamza Aktürk’ün il başkanlığı için güçlü destek

AK Parti Aksaray'da kongre

AK Parti, önümüzdeki dönemde belde, ilçe ve il teşkilatları için kongre sürecini başlattı. Bu süreçle birlikte, Aksaray’da AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Hüseyin Altınsoy, AK Parti Genel Merkezi’nde bir dizi toplantı ve görüşme gerçekleştirdiler.

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, bu görüşmelerin ardından yaptığı açıklamada, “Genel Başkan Yardımcımız ve Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir başkanlığında, bölge başkanımız Mustafa Köse, il teşkilat koordinatörümüz Mehmet Uğur Gökgöz, milletvekillerimiz Cengiz Aydoğdu ve Hüseyin Altınsoy’un katılımıyla 8. Olağan Kongre sürecimizi değerlendirdik. Kongre sürecimiz ve alınan kararların partimize ve ilimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

AK Parti Aksaray teşkilatları kongre sürecine girerken, il başkanlığı için Hamza Aktürk’ün yeniden seçilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Hamza Aktürk’ün, AK Parti Genel Merkezi ile olan iyi ilişkileri, Aksaray’da merkez belediye başkanlığının kazanılması ve il teşkilatının milletvekilleriyle uyumlu çalışması, genel merkez tarafından olumlu değerlendiriliyor. Bu sebeple, önümüzdeki günlerde Hamza Aktürk’ün Aksaray İl Başkan adaylığının resmen açıklanması bekleniyor.

Ancak, AK Parti’de birçok belde ve ilçede ilçe başkanlarının değişmesi gündemde. Bu değişiklikler, parti içinde “bayrak değişikliği” olarak lanse ediliyor ve parti tabanında da büyük bir ilgiyle takip ediliyor.

Avni KURU

UEFA Uluslar B Ligi 4.
Sıradaki Haber Milli Takım Galler’de sahne alıyor: Maç ne zaman ve hangi kanalda?