Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti Aksaray’da bayramlaşma töreni düzenledi: “Zaferin küçüğü olmaz, zafer zaferdir”

  Mübarek Ramazan bayramı

 

Mübarek Ramazan bayramı nedeniyle AK Parti’de Ramazan Bayramı bayramlaşması arefe günü saat 15:00’te il binasında yapıldı. Bayramlaşmaya AK Parti il başkanı Hamza Aktürk, Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Hüseyin Altınsoy, Belediye Başkanı Evren Dinçer, Merkez ilçe başkanı Muammer Gür, Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, Eskil Belediye Başkanı Mustafa Zavlak, Ağaçören Belediye Başkanı Kemal Salman, Sultanhanı Belediye Başkanı Fahri Solak, Yenikent Belediye Başkanı Ali Altınsoy, il Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Meclisi Üyeleri, AK Parti’den aday olan isimler, il, ilçe, Gençlik, Kadın kolları teşkilatları ve partililer katıldı.

AK Parti bayramlaşmasında konuşan milletvekili Cengiz Aydoğdu, Aksaray’da biz bir zafer yaşadık. Oy kaybettik ama bir zafer yaşadık. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi zaferin küçüğü büyüğü olmaz. Zafer zaferdir. İlçelerimiz de kaybettiğimiz ilçelerimiz oldu. Kazandığımız ilçelerimiz oldu ancak seçim süresince kampanya süresince AK Parti‘ye yakışır Türk milletine ve Türkiye’ye yakışır bir kampanya yürüttük. Sağ olsunlar karşımızdaki Aksaraylı diğer partilerden aday olan kardeşlerimiz de onlar da bu nezakete dikkat ettiler. Aksaray’da Cumhur İttifakı olarak bakarsak büyük bir zafer yaşadık. Çok büyük bir zafer yaşadık. AK Parti olarak bakarsak, evet zaferimiz de oldu. Kayıplarımız da oldu ama totalde büyük bir zafere imza attık. Çünkü Aksaray’ın AK Parti rengine boyadık bu bizim için hiç küçümsenmeyecek zaferdir. Aksaray’ın yarını için şimdi burada Evren başkanım Aksaray’a beş yıllık yaptığı hizmetlerin herkes biliyor ki kat kat fazlasını önümüzdeki beş yılda yapacak” dedi.

AK Parti Aksaray milletvekili Hüseyin Altınsoy ise AK Parti’nin bir hizmet Partisi olduğunu söyleyerek, 22 yıldır devam eden hizmet siyasetimize aksatmadan devam edeceğiz. Aksaray’ımızın eksikliklerini biliyoruz, sorunlarını biliyoruz. Bu sorunlar için milletvekilimiz Cengiz Aydoğdu, il başkanımız Hamza Aktürk, Belediye Başkanımız Evren Dinçer ile birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz”dedi.

AK Parti il başkanı Hamza Aktürk, Biz de teşkilatı olarak Cumhurbaşkanımızın izinden milletvekillerimizle, belediye başkanlarımızla, teşkilatımızdan en iyi olanı en iyi sonuç olma almak için çalışma hedefine hedeflerimizi daha seviyeye getirmek için çalıştık. ve elhamdülillah merkez belediyemiz ve ilçelerimiz de beldelerimizde zafere ulaştık. Ben bu çalışmalar sürecinde bizlerden desteğini esirgemeyen değerli hemşehrilerime, teşkilat ve vatandaşlarımızın hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. çok kıymetli arkadaşlarım ramazan ayinin son günündeyiz. İnşallah yarın bayram, ramazan bayramı ben şimdiden hepinize ramazan bayramı tebrik ediyorum’dedi.

Belediye Başkanı Evren Dinçer’de seçimlerde desteklerinden dolayı parti teşkilatına teşekkür ederek, Cenabı Allah sağlık afiyet içerisinde nice bayramlara mutlu sağlıklı bir şekilde hepimize erişmeyi nasipliliği diliyorum. Seçim döneminde çalışmamız yoğun geçti. Tüm dava arkadaşlarıma desteklerden dolayı ayrı ayrı hepsine teşekkür ediyorum. İnşallah Aksaray için güzel hizmet yapmaya devam edeceğiz. AK Parti hizmet partisidir. Hizmet için yolumuzdan şaşmadan devam edeceğiz. Hepinize saygı ve selamlar sunuyorum. Allaha emanet olun. Hayırlı bayramlar diliyorum”dedi. Haber: Avni KURU

Aksaray İstiklal Mahallesi’nde meydana gelen
Sıradaki Haber Aksaray’da iki otomobil çarpıştı, araçlar kullanılamaz hale geldi: 2 yaralı!