Toplantıya Kadın Kolları Başkanı Şenay Demir ve Gençlik Kolları Başkanı M.Furkan Koyuncu da katılı gösterdi. Toplantıda yürütülen çalışmalar değerlendirilirken gündeme dair konular üzerine görüşmeler yapıldı.
Toplantıda, hem yerel hem de genel gündeme dair gelişmeler masaya yatırıldı. Parti politikalarının sahaya yansıması, teşkilat çalışmalarının değerlendirilmesi ve yaklaşan programlara yönelik planlamalar istişare edildi. Katılımcılar, fikir alışverişinde bulunarak teşkilat içi dayanışmayı güçlendirdi.
İl Başkanı Hamza Aktürk, toplantıda yaptığı değerlendirmede, “AK Parti olarak milletimize hizmet yolunda kararlılıkla çalışmaya devam ediyoruz. Gündemimizi birlik içinde değerlendiriyor, alınan kararlarla Aksaray’ımız için en iyisini hedefliyoruz. Rabbim hayırlara vesile kılsın” ifadelerini kullandı.
Toplantı, alınan kararların değerlendirilmesi ve gelecek haftaya dair planlamaların belirlenmesinin ardından sona erdi. Teşkilatın düzenli istişare kültürü, yerel siyasette kararlılık ve istikrar mesajı verdi.
Fatma Altınok