Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK PARTİ Aksaray milletvekili Cengiz Aydoğdu; Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özel’in görüşmesini değerlendirdi!

Siyasetin temelinde değerler yatıyor: AK Parti Milletvekili Aydoğdu’ dan değerlendirme…

Siyasetin temelinde değerler yatıyor:

AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, TV100 kanalında siyasetin temelini değerlerin oluşturduğunu vurgulayarak Türk siyasetinin kırılma noktasının bu değerler olduğunu ifade etti.

AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, TV100 kanalında Kübra Par’ın sunduğu programda Türk siyasetinin temelinde değerlerin yattığını vurguladı. Aydoğdu, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile gerçekleştirdiği görüşmeyi değerlendirdi.

Aydoğdu, siyasetin temelini değerlerin oluşturduğunu belirterek, Türk siyasetinin kırılma noktasının bu değerler olduğunu ifade etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Özgür Özel ile gerçekleştirdiği görüşmeyi yorumladığı programda, siyasi partilerin milletin değerlerini temsil ettiğini vurguladı.

Türk siyasetinin önceden cumhurbaşkanlığı sistemi etrafında şekillendiğini ancak %50 barajının gündeme gelmesiyle bu denge değiştiğini dile getiren Aydoğdu, ülkenin değerlerinin yanlış anlaşıldığını ve toplumsal merkezin milli değerler olduğunu vurguladı. Siyasetteki başarıların da bu temele dayandığını ifade etti.

Milletvekili Aydoğdu, “Türkiye’nin geçmiş alışkanlıklarını terk edip geleceğe odaklanması gerektiğini” belirterek, siyasetin geleceğe yönelik perspektifine dikkat çekti.

Avni KURU

Konya’nın Kulu ilçesinde meydana gelen
Sıradaki Haber  Trafik kazalarında 3 kişi yaralandı