AK Parti Aksaray Milletvekili Hüseyin Altınsoy, İl Başkanı Hamza Aktürk, MKYK Üyesi Cengiz Tokmak, İl Genel Meclisi Başkanı Latif Ağır, Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür ve teşkilat üyeleri, hafızlarla bir araya gelerek Ramazan’ın bereketini paylaştı.
Milletvekili Hüseyin Altınsoy, programda yaptığı konuşmada Ramazan ayının manevi iklimine vurgu yaparak, “Bu mübarek ay, birlik ve beraberliğin en güzel şekilde hissedildiği bir zaman dilimi. Hafızlarımız ve hocalarımızla bir arada olmak bizler için büyük bir mutluluk. Rabbim, ülkemizin huzurunu ve kardeşliğini daim eylesin” dedi.
AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk ise hafızlık eğitiminin önemine dikkat çekerek, “Kur’an-ı Kerim’i ezberleyerek büyük bir sorumluluk üstlenen hafızlarımız, geleceğimizin manevi mimarlarıdır. Onların emeği ve duaları, toplumumuz için çok kıymetlidir. Bu güzel iftar sofrasında bizlerle oldukları için kendilerine teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
İftar programı, okunan dualarla sona ererken, teşkilat üyeleri hafız öğrencilerle sohbet ederek eğitim süreçleri hakkında bilgi aldı. Ramazan ayının huzurunu ve bereketini yansıtan buluşma, samimi bir atmosferde tamamlandı.
Fatma Altınok