Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti Aksaray Belediye Meclis Üye Listeleri Belirlendi! İşte detaylar…

AK Parti MKYK Üyesi

AK Parti MKYK Üyesi Fatih Şahin’in İl Başkanlığını ziyareti sonrası açıklanan liste, merakla beklenen isimleri içeriyor.

31 Mart 2024 seçimleri öncesi AK Parti Aksaray Belediye Meclis Üye listeleri, Genel Merkez tarafından teslim alındı. Başvuran 57 kişi arasından seçilen isimlerin heyecanla beklenmesi devam ediyor.

AK Parti MKYK Üyesi ve Genel Sekreteri Fatih Şahin, Aksaray’a gerçekleştirdiği ziyarette, yaklaşan yerel seçimler öncesi heyecan verici bir adım attı. Şahin, Aksaray İl Başkanlığı’nda Belediye Başkan adayları ve ilçe/belde belediye başkanlarıyla bir araya gelerek, AK Parti’nin Belediye Meclis üye listelerini teslim aldı. Toplam 57 başvurunun yapıldığı Aksaray Belediyesi meclis üyeliği için belirlenen isimler, Genel Merkez tarafından yapılan istişare ve değerlendirme sonucu açıklanacak. 57 ismin arasından 33+4 kontenjan olmak üzere 37 Aksaray Belediyesi için meclis üyeleri belirlenecek.

Bu açıklama, Aksaray’da siyasi arenada heyecanla beklenen bir adım olarak nitelendiriliyor. Ak Parti İl Başkanlığına yapılan 57 müracaattan hemen hemen her ismin Belediye Meclis listesinde yer alacağı bekleniyor. 37 asıl ve 37 yedek belirtilmesi durumunda herkes Belediye Meclis listesinde yer alacak isimlerin olacağı öngörüldü.

Şimdi gözler, 33+4 belirlenen isimlerin kimler olduğuna çevrildi. AK Parti’nin belirlediği meclis üye listesi, Aksaray’ın geleceği ve yerel yönetim anlayışı açısından önemli bir adım olacak.

Haber: Avni Kuru