Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti! Aksaray Belediye Başkanlığı için tek kişilik anket yapıyor

  AK Parti’de heyecanlı

 

AK Parti’de heyecanlı günler yaşanmaya başlandı.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli idareler seçimlerinde öncesinde AK Parti Genel Merkezi tarafından anketler ve kamuoyu yoklamaları yapılmaya başlandı.

Bir anket firması tarafından yapılan kamuoyu ve anket çalışması telefonla yapılıyor. 312 telefon kod numarası ile yapılan aramalarda, aranan kişiye, ‘Yapılacak olan Aksaray Belediye Başkanlığı seçimlerinde Hamza Aktürk’ü aday olarak görmek istiyorsanız 1’i istemiyorsanız 2’yi tuşlayın diyerek tek soruluk anket çalışması başlatıldı.

Anketin kaç kişi üzerinden yapılacağı merak edilirken Ak Parti Genel Merkezi belirli isimler üzerinde anket çalışması yapacağı edinilen bilgiler arasında yer alıyor.

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk adına yapılan tek kişilik anketin sonucuna göre, 22 Kasım’a kadar aday adaylık için müracaatta bulunması yada bulunmaması bekleniyor.

MÜRAACATLAR 17 KASIM DA SONA ERİYOR

AK Parti Belediye Başkanlığına ve İl Genel Meclisi Üyeliği için aday adayı olmak isteyenlerin 9 Kasım -22 Kasım 2023 tarihleri arasında AK Parti İl Başkanlığına müracaatlarda bulunması gerekiyor.
22 Kasım’da sona erecek müracaatların ardından Temayül yoklamasının 26 Kasım Pazar günü 10.00-16.00 saatleri arasında elektronik ortamda yapılacak Temayül yoklamasının, MYK ve MKYK üyeleri ile milletvekillerinden oluşan başkan ve komisyon üyeleri tarafından gerçekleştirilecek. Haber: Avni Kuru