Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti Adayı Dinçer, Hürriyet Mahallesi’nde Vatandaşlarla Buluştu: Ev Ziyaretleriyle Samimi Diyalog!

Aksaray mevcut Belediye Başkanı

Aksaray mevcut Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Evren Dinçer, AK Parti Kadın Kolları Teşkilatı Başkanı Ferhan Polat  ve beraberindeki heyet ile birlikte Hürriyet Mahallesinde ziyarette bulundu.

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşmesi beklenen Mahalli İdareler Seçimlerine adım adım yaklaşılırken AK Parti teşkilatı seçim çalışmalarına tüm hızlıya devam ediyor. Hürriyet Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti heyeti, halkın nabzını tutu.

Hürriyet mahallesi sakinleri tarafından yoğun ilgi ile karşılanan Aksaray mevcut Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Dinçer ve beraberindeki heyet, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

“Gerçek Belediyecilik” mottosuyla seçim çalışması yürüten Ak Parti heyeti, hürriyet mahallesindeki vatandaşların evlerine misafir oldu. Aksaray mevcut Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Dinçer “Bizleri güler yüzle karşılayan,  tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum, Rabbim birliğimizi daim eylesin” ifadesini kullanarak vatandaşların ilgi ve alakalarına teşekkürlerini sundu.

AK Parti Kadın Kolları Ferhan Polat’ın da bulunduğu ziyarette, kadın vatandaşlar sorun ve taleplerini bizzat Aksaray mevcut Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Dinçer’e aktardı.

Hürriyet mahallesi sakinleri ile yakından iletişime geçen Aksaray mevcut Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Dinçer, onların talep ve beklentilerine yönelik hizmet sağlamak adına desteklerini talep etti.

Haber: Fatma Altınok