Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK PARTİ, ADAY ADAYLARINI BULUŞTURDU

ak parti İl başkanı

ak parti İl başkanı hüseyin altınsoy, seçim koordinasyon merkezibaşkanı naci duman, merkez İlçe başkanı hamza aktürk, kadın kolları başkanıferhan polat, gençlik kolları başkanı mehmet emin kılıç ve yönetim kuruluüyeleri, 27. dönem milletvekili aday adayları ile bir araya geldi.

programda konuşan İl başkanı hüseyin altınsoy, “hepiniz ak partidavasına gönül vererek, ilimizi ve ülkemizi daha ileriye taşımak üzere adayadayı olmaya karar verdiniz. vermiş olduğunuz kararda muvaffak olmanızıdiliyorum. cenabı allah yar ve yardımcımız olsun. hepiniz bizim için önemlişahsiyetlersiniz. teşkilat olarak bütün aday adaylarımıza eşit mesafedeolacağız. adaylar açıklandıktan sonra da hepiniz ile birlikte seçimkampanyasını yürüteceğimize inanıyorum. birlik ve beraberliğimizi bozmadankardeşlik hukukumuzu pekiştirerek sadece milletvekili olmak için değil,memlekete hizmet edecek neferler olacağımızı umut ediyorum. birlik veberaberlik ruhu ile aksaray’a güzel hizmetler yapacağız. aranızdan seçilecek 4 adayınilimizin milletvekili adayı olacağını ve allah’ın izniyle 4 adayın de meclisteolacağına inanıyorum. bu doğrultuda elimizden gelenin ötesinde mücadeleedeceğiz. aksaray’ımız da ak parti’yi olması gerektiği yere birliktegetireceğiz. listeye giremeyen arkadaşlarımızın 21 mayıstan itibaren bu davauğruna çalışacağına gönülden inanıyorum. sonuçta bu bir bayrak yarışıdır. Önemli olan bunun devamında aynı birlikteliği devamettirmektir. türkiye’nin 2023 hedeflerine ulaşmak için elimizden geleniyapacağız. bu duygularla 24 haziran seçimlerinin hayırlı olmasını temenni eder,hepinize başarılar diliyorum. allah yar ve yardımcımız olsun ” şeklindekonuştu.

yapılan konuşmaların ardından toplantıya katılan aday adayları sözalarak kendilerini tanıttı. program toplu fotoğraf çekimi ile son bulurken,katılımcılar ev sahipliğinden dolayı başkan altınsoy’a teşekkür etti.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Baro Başkanı Avukat Ferit
Sıradaki Haber Baro Başkanı Köse, Niğde’de meslektaşları ile buluştu