Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ak Parti, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda Seçim Standı Açtı!

Ak Parti İl Başkanı

Ak Parti İl Başkanı Hamza Aktürk ve Milletvekili Hüseyin Altınsoy liderliğinde parti yöneticileri, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda seçim standı açarak vatandaşların görüşlerini dinledi.

Ak Parti, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda seçim standı açarak vatandaşlarla buluştu. Parti yetkilileri, standın açılışına katılarak hemşehrilerinin istek ve taleplerini dinledi. Ak Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, standın amacını şu sözlerle ifade etti: “Hizmet ve eser belediyeciliği ile şehrimizin her köşesine ulaşmak ve hayata dokunan eserler bırakmak amacıyla hazırladığımız projeler seçim standımızda hemşehrilerimizle buluşuyor.

Aktürk, ayrıca standın önemine vurgu yaparak, “Sizleri de bekleriz. Bu buluşmaya şahitlik etmediğimiz, 31 Mart zaferini hissetmediğimiz gün olmasın diye yine standımızın başındayız” dedi.

Parti yetkilileri, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşırken, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda açılan seçim standı, halkın sorunlarını dinlemek ve çözüm önerilerini almak için bir fırsat olarak değerlendirildi.

Haber: Avni Kuru