Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK KADINLARDAN VEFA ÖRNEĞİ

ak parti aksaray İl

ak parti aksaray İl kadın kolları başkanlığı’nındüzenlediği programda, partiye 17 yıl boyunca emek veren kadınlar bir arayageldi.

Öğretmen evinde ak parti aksaray kadın kolları başkanıferhan polat ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla yapılan programa öncekidönemlerde görev yapan kadınlar büyük ilgi gösterdi.

ak parti kadın kolları’nın faaliyetlerinindeğerlendirildiği toplantıda konuşan kadın kolları başkanı ferhan polat, akparti’nin kadın üye ve yönetici sayısı açısından dünyanın en büyük siyasi kadıntopluluğu olduğuna vurgu yaptı. polat, “ak parti siyasetinin ülkeye ve milletekazandırdığı yenilikler içerisinde en önemlilerinden birinin kadınların aktifsiyasette daha çok yer alması olduğunun altını çizdi.

“24 haziran seçim sonuçlarının tam manasıyla idareyeyansıması ancak 2019’un mart ayında yapılacak seçimi başarıyla atlatılmasınabağlıdır.” diyen ak parti İl başkanı hüseyin altınsoy da, ak parti’nin yerelseçim maratonunu da zaferle neticelendirmekten başka bir şansı olmadığınıbelirtti.

altınsoy, kadınlara yönelik çalışmaların artırılmasıgerektiğini ifade ederek, bu seçimlerde kadınlardan hem görev hem de milleteulaşma noktasında çok büyük gayret beklediğini aktardı.

bu hizmetlerin en güzel şekilde kadınlar tarafından ifaedileceğini dile getiren altınsoy, “kadın kollarımıza saha çalışmalarında çokbüyük görevler düşüyor. ak parti’nin öncü neferleri kadınlarımızdır, kadınkollarımızdır. evlere girip en gencinden en yaşlısına kadar vatandaşlarımızlagörüşüp, onları ak parti’ye oy vermeye ikna edecek olan öncelikle sizlersiniz.her zaman ifade ettiğim gibi kale içeriden fethedilir.” diye konuştu.

haber merkezi

 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Ebulfeyz Elçibey caddesi Kafeler
Sıradaki Haber Aksaray’da Polise Silah Gösteren 17 Yaşındaki Sürücü Yakalandı!