Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK kadınlar piknikte buluştu

AK kadınlar piknikte buluştu

AK kadınlar piknikte buluştu

AK Parti Kadın Kolları, Kılıçaslan parkında gerçekleştirdikleri piknikle bir araya geldi. Partinin kadın kolları üyelerinin pikniğine, Milletvekili Hüseyin Altınsoy, Belediye Başkanı Evren Dinçer, AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk ve Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür’de katıldı.

AK Parti Kadın Kolları, gönüllülük esasıyla çalışarak partilerinin misyonu doğrultusunda halka hizmet etmeyi ve toplumun her kesimine ulaşmayı amaçlıyor. Bu piknik etkinliği de bu amaç doğrultusunda gerçekleştirilen önemli bir adım olduğu vurgulandı.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat ve yönetim kurulu üyeleri, Aksaray sokaklarını ve evleri dolaşarak halkla yakın temas kurduklarını vurguladı. Polat, katılımcıları aziz davanın gerçek emekçileri ve neferleri olarak nitelendirerek emeklerine teşekkür etti.

AK Parti Milletvekili Hüseyin Altınsoy, yaptığı konuşmada, Kadın Kolları teşkilat mensuplarına ev ev gezerek kapıları çalmalarından dolayı teşekkür ederek kadınların aktif siyasette her zaman önemli bir rol oynadığını vurguladı. Altınsoy, tüm kadınlar ve teşkilat mensupları için teşekkürlerini iletti.

Piknik mahalline uğrayan belediye başkanı Evren Dinçer’de kadınların seçimlerde aktif ve önemli bir görev üstlenmelerinden dolayı teşekkürlerini ileterek, belediye olarak her zaman yanlarında olduklarını ifade etti. Haber: Ağustos GERÇE