Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK KADINLAR EĞİTİMDE

ak parti genel merkez

ak parti genel merkez kadın kolları başkanlığıtarafından ankara’da 81 İl kadın kollarının katılımı ile eğitim programıdüzenlendi.

eğitim programına aksaray’dan ak parti İl kadınkolları başkanı ferhan polat, kadın kolları başkan yardımcıları ve İlçe kadınkolları başkanları katılım sağladı.

ak parti İl kadın kolları başkanı ferhan polat, yerelseçimlerde aksaray’da başarıyı yakalayacaklarını, buna motive olmuş, inanmışbir teşkilatları olduğunu belirtti.

başkan polat, yaptığı açıklamada, ak parti genelmerkezinde 81 ilin il ve ilçe kadın kolları başkanlarının katılımıyla iki günsüreli teşkilat içi eğitim programı düzenlendiğini dile getirdi.

ak parti genel başkanı ve cumhurbaşkanı recep tayyiperdoğan’ın da katılım sağladığı, genel merkez kadın kolları başkanı lütfiyeselva Çam’ın açılışını yaptığı eğitim toplantılarında, yerel seçimlereodaklanıldığını aktaran polat, “eğitim programı kapsamında ak parti’ninvizyonu, belediyecilik anlayışı, seçmenle doğru iletişim, sosyal medyakullanımı gibi konularda konusunda uzman kişilerce sunumlar yapıldı. böylece,yerel seçim hazırlıklarını sürdüren ak parti’de kampanya sürecinin önemli biryükünü omuzlayan kadınlar için strateji planı da ortaya konuldu” dedi.

İl başkanı hüseyin altınsoy ise, “türkiye,cumhurbaşkanımız recep tayyip erdoğan’ın liderliğinde 2023 hedeflerine hızlailerliyor. bu anlamda, ak parti’nin yerel seçimlerde başarıyı yakalaması içinkadın teşkilatlarına düşen görev ve sorumluluklar eğitim programı kapsamındakonuşmacılar tarafından ak kadınlarımıza çok güzel şekilde anlatıldı. aksaray’damilletimizin derdiyle dertlenen, onlarla üzülen ve onlarla sevinen güçlü birteşkilatımız var. başarıya inanmış bu teşkilatımızla, birlik ve beraberliğimizimuhafaza ederek ak parti’nin yerel seçimlerdeki zaferi için sahada etkin birmücadele içinde olacağız. yerel seçimlerde aksaray’da başarıyı yakalayacağız.buna motive olmuş, inanmış bir teşkilatımız var. İnanıyorum ki, ak parti’nindavasını omuzlayan, ülkesi ve milleti için koşturan fedakar kadınlarımız, buseçimlerden de yüzünün akıyla çıkacaktır” ifadelerine yer verdi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Belediyesi, şehirdeki yemek kültürünü
Sıradaki Haber Somuncu Baba Sofrası’nda İnançla Pişen Yemekler Şehri Sarıyor!