Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ak İrfan Koleji’nden duygusal bir ses: “Filistin hakkında konuşmalıyız”

Ak İrfan Koleji’nin değerler eğitimi kapsamında kurulan tiyatro kulübü, ilk oyunuyla izleyenleri derinden etkiledi. “Filistin Hakkında Konuşmalıyız” adlı oyunla sahneye çıkan genç yetenek Ecrin İkra Atar, Filistin’de yaşayan bir kadının savaşın psikolojisini ve yaşadığı zulmü gözler önüne sererek izleyicilere duygusal anlar yaşattı.Oyunun etkileyici sahneleri ve genç oyuncunun başarılı performansı, izleyicilerin kalplerine dokunmayı başardı.

Ak İrfan Koleji'nin değerler

Oyunun amacı, Filistin’deki insanlık dramına dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak olduğunu belirten genç oyuncu Ecrin İkra Atar, “Bu oyunu sahnelerken çok duygulandım. Filistinli bir kadının gözünden dünyaya bakmaya çalıştım. Umarım oyunumuz, insanların Filistin’deki durumu daha yakından anlamalarına vesile olur.” dedi.

Okul Yönetim Kurulu Başkanı Ali Özlük, öğrencilerin bu tür sosyal sorumluluk projelerine gösterdiği ilgiyi takdire şayan bulduğunu ifade etti. Özlük, “Öğrencilerimiz, sadece akademik başarılarıyla değil, aynı zamanda duyarlılıklarıyla da bizleri gururlandırıyor. Bu oyun, öğrencilerimizin hem sanatsal yeteneklerini geliştirmelerine hem de toplumsal bilince katkı sağlamalarına önemli bir fırsat oldu.” şeklinde konuştu.

Fatma Altınok 

Aksaray Milletvekili Sayın Turan Yaldır,
Sıradaki Haber İYİ Parti Aksaray Milletvekili Yaldır’dan Gazze, Doğu Türkistan ve Türkmeneli mesajı: “İnsanlığın vicdanı yaralı!”