Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK HEYETTEN ESNAF ZİYARETİ

aksaray belediye başkanı haluk

aksaray belediye başkanı haluk Şahin, ak parti heyetiylebirlikte çarşı merkezindeki esnafları ziyaret ederek, istek ve taleplerinidinledi. 

esnaf ziyaretine ak parti grup başkanvekili ve aksaraymilletvekili İlknur İnceöz, ak parti aksaray milletvekili cengiz aydoğdu vemustafa serdengeçti, ak parti aksaray miletvekili adayı muhammet aktaş, İlbaşkanı hüseyin altınsoy, merkez İlçe başkanı hamza aktürk, gençlik kollarıbaşkanım mehmet emin kılıç ile partililer katıldı.

ziyaret sırasında ilgiyle karşılanan başkan yazgı ve akparti heyeti, esnaflarla hasbıhal edip karşılıklı görüş alış verişinde bulundu.milletvekilleri İlknur İnceöz, mustafa serdengeçti ve cengiz aydoğdu, hükümetnezdinde aksaray’a ve vatandaşlara hizmet konusunda ellerinden gelen gayreti gösterdikleriniifade ederek ak parti milletvekili adayı muhammet aktaş tanıtıldı.

belediye başkanı haluk Şahin yazgı ise amaçlarının aksaray’ıbir marka şehir haline getirmek olduğunu söyledi. başkan yazgı, “bizim ortakamacımız, sayın vekillerimizin de destekleriyle şehrimizi marka şehir halinegetirmektir. bunun içinde gece gündüz faaliyetlerimize devam ediyoruz. hepbirlikte aksaray’ımızı marka şehir yapacağız” dedi.

milletvekilleri, başkan yazgı ve beraberindeki ak partiheyeti, ziyaret ettikleri tüm esnaflara kazançlarının hayırlı ve bereketliolması dileğinde bulundu.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaraylıların merakla beklediği Kayseri-Antalya Hızlı
Sıradaki Haber Hızlı tren projesi güzergâhında Aksaray da yer alıyor