Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK GENÇLER ÜNİVERSİTELİLERLE BİR ARAYA GELDİ

ak parti İl gençlik

ak parti İl gençlik kolları başkanı mehmet emin kılıç,İl Üniversiteler başkanı İsmail alkaya ve gençlik kolları yönetim kuruluÜyeleri, kampüse hoş geldin etkinlikleri kapsamında Üniversiteye yeni başlayangençler ile kahvaltı programında bir araya geldi. 

kahvaltı programında konuşan İl gençlik kollarıbaşkanı mehmet emin kılıç, “genel başkanımız, cumhurbaşkanımız sayın receptayyip erdoğan 24 haziran seçimleri ile gençlerle ilgili hedef çıtasınıyükseltmiş, gençlere olan güvenini onlara seçilme hakkı vererek bir kez dahaispat etmiştir. bizler de genel başkanımız, cumhurbaşkanımız, liderimiz sayın receptayyip erdoğan’ın belirtmiş olduğu hedefe ulaşmak kendi dinamiklerimiziharekete geçirmek adına böyle bir program düzenledik. programımıza bizlerikırmayıp katılım sağlayan tüm genç kardeşlerime teşekkür ediyorum. allah izinverirse sizlerle bu şehirde 4 yıl boyunca birlikte güzel çalışmalara imzaatacağız. bu şehirde sizler bizim misafirlerimizsiniz. tüm gençkardeşlerimize kapımız açık, bizim meselemiz aksaray, bizim meselemiz türkiye.bizler bu vatana ve bu vatanın evlatlarına hizmetkârız” dedi.
başkan kılıç, Üniversiteli gençlerin sorunların takipçisi olacaklarını çözümünoktasında ise üzerlerine düşeni fazlasıyla yapacaklarını da
ifade etti.
İl Üniversiteler başkanı İsmail alkaya ise, “böyle bir organizasyona evsahipliği yaptığı için gençlik kolları başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimizeteşekkür ediyorum. bu dönem yine birlik ve beraberlik içerisinde başarılıçalışmalara imza atacağız. ak davanın neferleri olarak verilen görevinsorumluluğunu birlikte üstlendik, Ünİak olarak gerekli gayret ve çabayıgöstereceğiz. amacımız, Ülkemizin değişik yerlerinden gelen üniversiteliarkadaşlarımıza hangi görüşte olurlarsa olsunlar onlara her konuda sahipçıkabilmektir. arkadaşlarımız bize ailelerinin emanetleridir” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Konya’nın Beyşehir ilçesinde silahla vurulan
Sıradaki Haber Silahla yaralanan kişi hastaneye kaldırıldı