Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK GENÇLER İHTİYAÇ SAHİPLERİNİ UNUTMADI

ak parti aksaray gençlik

ak parti aksaray gençlik kolları başkanlığı tarafındanihtiyaç sahibi ailelere yönelik yakacak ve gıda yardımı yapıldı.

ak gençlik, aksaray’ın her zaman duyarlı olduğu sosyalsorumluluk projelerinde yine bir başarı elde etmenin huzurunu yaşıyor. gençlikkolları sosyal politikalar birim başkanı tayfun yerli, stk ve halkla İlişkilerbaşkanı yiğit gökalp Çağlayan ve teşkilat üyeleri temin ettikleri erzak vekışlık yakacakları yardıma muhtaç ailelere kendi elleriyle teslim ederek hayırdualarını aldı.

toplumsal alanda sosyal yardımlaşmayı yaygınlaştırmayaçalıştıklarını ve sosyal sorumluluk projelerine büyük önem verdiklerini ifadeeden ak parti gençlik kolları başkanı mehmet emin kılıç, ihtiyaç sahibiaileleri sevindirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

yardıma muhtaç ailelerin yanında olmak, onlarındertlerine bir nebze olsun ortak olmak ve onların yüzünü güldürmenin kendileriiçin büyük önem taşıdığını dile getiren başkan kılıç, “yaptığımız buyardımlarla, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı sevindirmenin mutluluğunuyaşıyoruz. ak parti gençlik kolları olarak bizler sürekli halkımız ile içiçeyiz. her zaman vatandaşlarımız ile bir arada oluyoruz. İmkanlarımızölçüsünde her soruna el uzatmaya çalışıyoruz. buda bize manevi bir huzursağlıyor ve çalışma heyecanımızı ayakta tutuyor. ak parti gençlik kollarınınsosyal sorumluluk projeleri her zaman ve her yerde devam edecektir. bize bukonuda destek veren tüm vatandaşlara, hayırseverlere teşekkür ederim.”ifadelerini kullandı.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Üniversite sınavının yapılmasının ardından, sınava
Sıradaki Haber Aksaray Üniversitesi’nde Hangi Lisans Programları Var? İşte Tüm Detaylar!