Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aile ve Sosyal Bakanlığı “çocukların sağlıklı aile ortamında yetişmesini önemsiyoruz”

Türkiye Cumhuriyeti Aile ve

Türkiye Cumhuriyeti Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) programı kapsamında Ekim ayı içerisinde ihtiyaç sahibi ailelere toplam 580 milyon TL ödeme gerçekleştirdi.
Çocukların aile ortamında sağlık bireyler olarak yetişmesi amacıyla Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ihtiyaç sahibi ailelere ekonomik destek vermek maksadıyla Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) programı kapsamında ödemeler gerçekleştiriyor.
Yaşanan enflasyon sebebiyle ailelerin çocuklarını sağlıklı ortamda yetiştirmesi sağlamak ve çocukların herhangi bir problem yaşamaları amacıyla sağlık bireyler olarak geleceğe hazırlanmasına katkı sağlamaya yönelik icra edilen proje kapsamında Ekim ayı içerisinde ihtiyaç sahibi ailelere yardım eli uzanıyor.
Aile ve Sosyal Bakanlığı sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla; “Çocukların aile ortamında sağlıklı bireyler olarak geleceğe hazırlanmalarını önemsiyor, kimseyi geride bırakmayan toplum vizyonumuzla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu hedefle ihtiyaç sahibi ailelerimizin çocuklarına yönelik sağladığımız Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) programımız kapsamında, Ekim ayı içerisinde toplam 580 milyon TL ödeme gerçekleştirdik” şeklinde açıklama yaptı.
Haber: Fatma Altınok