Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aile değerleriyle toplum güçleniyor: Sevinçli köyü halkına bilgilendirici eğitim!

Aksaray Aile ve Sosyal

Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekipleri Ailemi Seviyorum projesi kapsamında Sevinçli köyü halkıyla bir araya geldi.
Ailemi seviyorum projesi kapsamında, köy ve ilçelerde düzenlediği eğitim programlarına devam ediyor. Güçlü toplum güçlü aile mottosuyla çalışmalar yürütülen Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekipleri Sevinçli köyü halkıyla bir araya geldi.
Sevinçli köyü sakinleriyle bir araya gelen ekipler, sevinçli köyü halkına aile kavramını anlatarak babanın aile içinde önemine değindi. Aile yapılanmasının temel roller arasında olan babanı rolü hakkında bilgiler veren ekipler, toplumun güçlü yapı taşlarından olan ailenin temel kavramları hakkında köy halkını bilgilendirdi.
Toplumsal gelişimine aile için de başladığının altını çizen ekipler, Sevinçli köyü sakinleriyle fikir alışverişinde bulunarak bilgilendirici eğitim verdi.
Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekiplerine Jandarma Komutanlığı ekipleri de eşlik ederek Sevinçli köyü halkına “Ailemi Seviyorum” projesi kapsamında bilgilendirici eğitim verdi.
Haber: Fatma Altınok