Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AHŞAP OYMACILIĞINDA SANATINI KONUŞTURUYOR

aksaraylı ahşap oymacılığıustası murat

aksaraylı ahşap oymacılığıustası murat Özdemir geçmiş yıllarda farklı bir iş icra ederken dükkânın üstkatında hobi olarak ahşap oyma atölyesi yaparak, ahşap oymacılığı atölyesinde yapmışolduğu tablo ve eserleri internet üzerinden satış yaptığını dile getirdi.

ahşap oymacılığına çocuklukdöneminde ilgi duyduğunu dile getiren Özdemir, yaklaşık 5 yıl önce başlamışolduğu ahşap oymacılığı sanatına ilk zamanlar kendi işyerimin üst katını bu işiçin zaman harcamak adına ahşap oymacılığı atölyesine çevirmiştim. Şuanda ahşapoymacılığı üzerine dükkânımı açtım” dedi.

aksaray yeni tanımaya başladı

ahşap oymacılığı ustası murat Özdemir; aksaray’da çoğuinsan ahşap oymacılığını bilmiyor. dükkâna gelen müşteriler çoğunlukla kıltestere kesimi sanıyorlar. resmi sündürmeye ve çıkarmaya çalışıyorlar. bilençok az insan bilmeyenlere ise tanıtmaya çalışıyoruz” dedi.

1 ay süren tablolar oluyor

Özdemir; “İşçiliğine göre tabloların yapım süresi değişiyor.  sonuçta ahşap oymacılığı sabır ve özen istero yüzden de tablonun bir tanesi 2 gün sürende oluyor. 1 ay süren tablolardaoluyor.

fiyatlar cazip 4/1 fiyatına yapıyoruz

Özdemir; ahşap üzerine isim yazma 30 tl’den başlıyor.osmanlı padişahlarının resmi 350 -400 tl arasında satıyoruz. tablosuna veişçiliğine göre değişmektedir. fiyatlarımız gerçekten de cazip olduğunainanıyorum. piyasaya göre 4/1 fiyatına yapıyorum” dedi.

haber vedat t.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

 Nevşehir’de seyir halindeyken yanan hafif
Sıradaki Haber  Seyir halindeyken alev alan hafif ticari araç kullanılamaz hale geldi