Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ahmet Koçaş’tan Aksarayspor’a tam destek; Aksarayspor’da liderlik keyfi yaşanıyor!

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş, Aksarayspor’un Vanspor karşısında aldığı 1-0’lık galibiyeti büyük bir coşkuyla kutladı. Koçaş, takıma verdiği maddi ve manevi destekle perde arkasındaki önemli isimlerden biri olarak dikkat çekiyor.

Aksaray Ticaret ve Sanayi

Ahmet Koçaş’tan Aksarayspor’a Büyük Destek

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, Aksarayspor’un Türkiye 2. Ligi Kırmızı Grup’ta Vanspor’u deplasmanda 1-0 mağlup ederek liderliğini sürdürmesi sonrası sosyal medya hesabından galibiyeti coşkuyla paylaştı. Koçaş, Aksarayspor’a verdiği maddi ve manevi desteklerle perde arkasında önemli bir figür olarak yer alıyor.

Koçaş, Vanspor karşılaşması öncesinde Van Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti, ardından maçı tribünden takip etti. Maç sonunda soyunma odasına inerek futbolcular ve teknik ekiple galibiyeti kutladı. Aksarayspor’un başarısından büyük mutluluk duyan Koçaş, sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

“Birlik ve Beraberlikle Başarı Kaçınılmaz”

Koçaş, sosyal medya paylaşımında, “Van’dan galibiyetle dönüyoruz! Takımımız Motolux 68 Aksarayspor, deplasmanda Vanspor’u 1-0’lık skorla geçerek liderliğini sürdürdü. Teknik ekibi, yönetimi ve her daim canla başla mücadele eden ‘Bizim Çocukları’ tebrik ediyorum. Aksaray’ımızı her alanda hak ettiği yerlere getirmek için elimizden geleni yapacağız. Birlik ve beraberlik sağlandığında her şeyi başarabileceğimize inancımız tam” dedi.

Aksarayspor İçin İş Dünyasından Destek Çağrısı

Ahmet Koçaş, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Ahmet Kulak’ın Aksarayspor Başkanı olmasını ve Rafet Altınpınar’ın da Aksarayspor’un basın sözcüsü olarak görev yapmasını istemişti. Koçaş ayrıca, Aksaraylı iş adamlarının Aksarayspor’a destek vermesi için çaba gösteriyor. Koçaş’ın bu desteği, Aksarayspor’un başarısına önemli katkılar sağlamaya devam ediyor.

Hakan Hidayet Deniz

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği
Sıradaki Haber Araziye asfalt atığı döken Odunpazarı Belediyesine 1 milyon 299 bin lira ceza kesildi