Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ağaçören’e hizmet etmek gurur verecektir

Türkeş Özbek, Ağaçören’den Belediye

Türkeş Özbek, Ağaçören’den Belediye başkan aday adayı oldu

Ağaçören’e hizmet etmek gurur verecektir

Ağaçören Belediye Başkan aday adayı olan Türkeş Özbek adaylığını açıkladı. Türkeş Özbek, partim ve büyüklerim adaylığımı onaylarlarsa adayım açıklamasında bulundu. Türkeş Özbek, projeleri ile Ağaçören ilçemize hizmet etmeye hazırım mesajında bulundu.

Mart 2024’de yapılacak olan yerel seçimlerde merkez ilçe, ilçeler ve beldelerde belediye başkan aday adayı olan isimler kamuoyu ile paylaşım yaparak aday adaylıklarını açıklıyor. Bu anlamda MHP’li Ağaçören belediyesi için Türkeş Özbek,  Ağaçören belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı.

Ağaçören Belediye Başkan aday adayı olan Türkeş Özbek yaptığı açıklamada, Kıymetli hemşehrilerim, Sizlerle uzun süredir üzerinde çalıştığımız paylaşımlarını yaptığımız ‘Her adımı anlam dolu’ projelerimizi takdirlerinize sunmuştuk.
Yaptığımız bu çalışmalar göreve başladığımızda, her yeni güne hemşerilerimize birbirinden çok farklı alanlarda ve sorumluluklarla hizmet ederek başlamak, içinde yaşadığımız kenti her yönüyle çağdaş bir kent yapmak için çalışmak sadece bana değil, belediyemizin farklı servislerinde görev yapan tüm çalışma arkadaşlarımıza da mutluluk verecektir.
Asli görevlerimiz olan imar, yol, temizlik gibi yapmak zorunda olduğumuz görevlerin bilinciyle çalışırken diğer yandan kadınından erkeğine, gencinden yaşlısına, öğrencisinden esnafına, sokaktaki hayvanına, havasına suyuna olan sorumluluklarımızı söz verdiğimiz gibi hayata geçireceğiz.
İçi boş popülist vaatler vermeden. İnsanımızın hayatını kolaylaştıracak, Ağaçören’de yaşama hevesini artıracak, ilçeden göçü durduracak hizmetler üreteceğiz.
Bizim için olmazsa olmaz Ağaçören’in geleceği ve Ağaçörenlilerin mutluluğu ilkesinden hareketle çalışma arkadaşlarımız ve tüm paydaşlarımız ile birlikte üretmeye, daha fazlasını gerçekleştirmeye çalışacağız. Hazırladığımız görsel projeleri sizlerle paylaşmanın gururunu yaşıyoruz.
Destek sizden, gayret bizden, takdir Allah’tandır. ” dedi. Haber: Ağustos GERÇE