Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ağaçören’de Futsal Kursları açılacak

Aksaray Ağaçören İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama ile Ağaçören ilçesinde Futsal Kursları açılacak.

Aksaray Ağaçören İlçe Milli

Okulların yaz tatiline girmesiyle birlikte öğrencilerin yaz tatillerini verimli geçirmeleri amacıyla çocuklara yönelik kurslar düzenleniyor. Ağaçören ilçesinde çocukların gelişime katkı sağlayacak eğlenirken öğrenecekleri kurs imkanı sunuluyor.

Ağaçören İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ağaçören Belediyesi Başkanlığının iş birliğiyle gerçekleşecek olan futsal kursları, 01 Temmuz 2024 tarihinden itibaren açılacak.

Alanında deneyimli öğreticilerin katkılarıyla yapılacak olan Futsal kursu Atatürk Kapalı Spor salonunda gerçekleştirilecek.

6-11 yaş grubundaki çocukların katılım sağlayacağı kursların son başvuru tarihi 28 Haziran 2024 olarak belirlendi.  Futsal Kurslarına başvuru yapmak isteyenler Atatürk Ortaokulu’na veliler tarafından yapılacak.

Aksaray Ağaçören İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü lise ve üniversite mezunu gençler için Polislik sınavlarına hazırlık kurslarında da açılacağını müjdeledi.  Kurslara kayıtların Atatürk Ortaokulu’na yapılacağını duyurdu.

Fatma Altınok