Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ağaçören Şehitleri Hatıra Ormanı yoğun katılımla hayata geçirildi

Aksaray Ağaçören Kaymakamı Naim

Aksaray Ağaçören Kaymakamı Naim Akar, Ağaçören Şehitleri Hatıra Ormanı açılış törenine katılım sağladı. Ağaçören Şehitleri Hatıra Ormanında fidanlar yoğun katılımla toprakla buluştu.
Aksaray Orman İşletme Müdürlüğü ve Tema Vakfının katkılarıyla gerçekleşen hatıra ormanı projesi şehitlerin anısına hayata geçirildi.
Bu denli anlamlı ve özel organizasyona çok sayıda kişi katılım sağladı. Organizasyona Kaymakam Naim Akar, Belediye Başkanı, kurum müdürleri, şehit aileleri, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katılım gösterdi.
Hatıra ormanı dualar eşliğinde açılışı gerçekleşerek öğrenciler ve katılım sağlayan herkes fidanları toprakla buluşturdu. Şehitlerin anısına yönelik hayata geçirilen hatıra ormanı çalışmasında Kaymakam Akar, hatıra ormanının oluşmasında katkısı olan Aksaray Orman İşletme Müdürlüğü ve Tema Vakfına teşekkür etti.
Katlım sağlayan öğrencilere doğa sevgisi ve doğanın korunması yönünde bilgiler veren Kaymakam Akar, şehitlerin anısı için yapılan anlamlı etkinliğe katılım sağlayan herkese teşekkürlerini sundu.

Haber: Fatma Altınok