Ağaçören ilçesinde yapılan çalışmalar arasında yer alan temizlik ve ot biçme çalışmaları ilçenin farklı noktalarında gerçekleştirilmeye devam ediliyor. Bu kapsamda, ilçenin daha yaşanılır ve daha ferah bir yapıya sahip olması bekleniyor.
Konu hakkında açıklama yapan Ağaçören Belediye Başkanı Kemal Salman, “Ağaçören’imizin her köşesinde temizlik ve ot biçme çalışmalarımıza hız kesmeden sürüyor. Kiplerimiz, daha temiz, daha düzenli ve yaşanabilir bir çevre için özveriyle çalışıyor. İlçemiz için hep birlikte durmadan çalışıyoruz.” İfadelerine yer verdi.
Ağaçören’de yapılan bu çalışmalar, ilçenin doğal yapısını düzenlemek ve daha estetik bir görünüm kazandırmak bakımında önem arz ederken aynı zamanda vatandaşların da beğenisini toplaması bakımından önemli görülüyor.
Ağustos Gerçe