Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ağaçören Belediye Başkan Adayı Türkeş Özbek: “Ağaçören’in birliği diyerek bu yola çıktık”

Büyük Birlik Partisi Ağaçören

Büyük Birlik Partisi Ağaçören Belediye Başkan Adayı Türkeş Özbek,  kendisine yönelik yapılan açıklamalara yönelik açıklamalarda bulundu.

Kendisine gelen olumlu veya olumsuz her yorumu dikkate aldığını ve eleştirilere saygı duyduğunu ifade eden Büyük Birlik Partisi Ağaçören Belediye Başkan Adayı Türkeş Özbek, “Biz sizlerin düşünce ve talepleri ile Ağaçören’imizi yarınlara taşıyacağız. Ağaçörenin birliği diyerek bu yola çıktık.”  dedi.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde seçim çalışmalarına hız veren Ağaçören Belediye Başkan Adayı Türkeş Özbek, Ağaçörenli vatandaşlardan gelen olumlu ve olumsuz tüm yorumları dikkate aldığını ve her zaman eleştiriye açık olduğunu vurguladı. Özbek yaptığı açıklamada, “Paylaşımını yaptığımız her projemizin olumlu olumsuz yorum ve eleştirilerinize saygı duyuyor sizlerden gelen her mesajı dikkate alıyoruz. Öyle hesabımıza gelmeyen yorumları silmiyor varsa nasıl gideririz ya da daha iyi nasıl yaparız bunun bilinci ile çalışıyoruz. Biz sizlerin düşünce ve talepleri ile Ağaçören’imizi yarınlara taşıyacağız.” şeklinde konuştu.  Ağaçören’in birliği diyerek bu yola çıktıklarının altını çizen Türkeş Özbek, Ağaçören’e sevdalı olduğunu ve Ağaçören için elini her zaman taşın altına koymaya hazır olduğunu bir kez daha vurguladı.

Haber: Avni Kuru