Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AFRİN’E 5 GÜNDE 5 TIR DAHA

sarıyahşi belediyesi, ağaçören halkı,

sarıyahşi belediyesi, ağaçören halkı, kanuni anadolu İmamhatip lisesi ve aksaray merkezde bir grup öğretmenin bağışlarıyla oluşan toplambeş tır insani yardım malzemesi suriye’ye dualarla gönderildi. 

halkın kaydadeğer destek verdiği insani yardım kampanyasıkapsamında yardımların devam edeceği öğrenildi. konu ile ilgili açıklama yapanaksaray İhh İnsani yardım derneği başkanı Önder Özkan aksaray’dan suriye’ye 1ocak-24 nisan 2018 tarihleri arasında 625 ton yardımın gittiğini belirtti.gönderilen tırların un, patates, battaniye, yatak ve yeni kıyafetlerdenoluştuğunu belirten Özkan, ilçe teşkilatlarının da katılımı ile kampanyayadesteğin arttığını söyledi.

son gönderilen tırların afrin’de dağıtılacağını ifadeeden aksaray İhh başkanı Özkan, aynı zamanda il genelinde ihtiyaç sahiplerinede acil yardım hizmeti verdiklerini, bu bağlamda aksaray’ın neresinden biryardım talebi gelirse görevlilerin derhal müdahele ettiklerini ve imkanlarölçüsünde gerekenin yapıldığını söyledi. ramazan hazırlıklarına hızverdiklerini sözlerine ekleyen Özkan, her zaman olduğu gibi il ve ilçelerde enacil durumda olan ailelere ulaşacaklarını söyledi.

İhh başkanı Özkan, türkiye’nin zor bir dönemdengeçtiğini, bir stk olarak toplumun maddi ve manevi anlamda güçlenmesi içinellerinden gelen katkıyı sağlamaya devam edeceklerini ifade etti.

bağışlanan yardımlardan dolayı emeği geçen herkeseteşekkür eden Özkan, bağış yapmak isteyen hayırseverlerin aksaray İnsan hak vehürriyetleri İnsani yardım derneği, kuveyttürk aksaray merkez Şubesi

tr680020500009105070200001 nolu hesaba havale/eftyapabileceklerini belirtti.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray’da otomobil ile motosiklet çarpıştı
Sıradaki Haber Aksaray’da Motosiklet ve Otomobil Çarpıştı: Sürücü yola savruldu!