Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AFAD, Özel Aksaray Bakımevi personelline eğitim verdi

Afet ve Acil Yönetim

Afet ve Acil Yönetim Başkanlığı (AFAD) Aksaray İl Müdürlüğü, afet farkındalık eğimlerine devam ediyor. AFAD ekipleri Özel Aksaray Bakımevinde görevli personellere eğitim verdi.

AFAD, Aksaray’da afet bilincini oluşturmak ve kamuoyunda farkındalık yaratmak adına afet farkındalık eğitimler vererek, olası acil durumlarda olayı en iyi şekilde ve kontrollü bir şekilde yönetilmesi amaçlanıyor.

Bu kapsamda Aksaray’da kurum, kuruluş ve okullarda eğitim veren AFAD ekipleri Özel Aksaray Bakımevi personelline yangın önleme ve söndürme eğitimi verdi.

Yangın anında olası can ve mal kaybını en aza indirmek amacıyla bilinçli ve doğru davranış sergilenmesini amaçlayan eğitimde, AFAD ekipleri personellere eğitim vererek akabinde tatbikat gerçekleştirdi.

Uygulamalı bir şekilde personellere yangın söndürme ve önleme eğitimi veren AFAD, Özel Aksaray Bakımevi personellerine yangın anında durumu en iyi şekilde yönetmesi adına eğitimi verdi. Verilen eğitimle personellerin olası acil durumlarda tedbirli ve doğru davranışlarla durumu kontrol altına almaları ve işbirliğiyle yönetmeleri ön görülüyor.

Haber: Fatma Altınok