Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AFAD İl Müdürü Çelik’e İHH’dan ziyaret

Afet ve Acil Durum

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Aksaray İl Müdürü olarak göreve yeni başlayan Kadir Çelik’e tebrik ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda, İHH Arama Kurtarma Bölge Koordinatörü Yusuf deprem, Aksaray İHH Başkanı Şenol Korkmaz, Aksaray İHH Arama Kurtarma Sorumlusu Abdurrahman Çay ve İHH ekibinde Ramazan Ünal Çokkayışlı, ziyarette bulunan isimler oldu.

Göreve yeni atanan İl Müdürü Çelik’i tebrik eden İHH ekibi ziyaret esnasında Aksaray’da yürütülen çalışmalar üzerine görüşme yaptı. Aksaray’da etkin bir şekilde faaliyet gösteren AFAD ve İHH ekipleri birlikte yürütülen çalışmalar üzerine görüşerek yapılan çalışmalarının arttırılması yönünde istişarelerde bulundu.

İHH Arama Kurtarma Bölge Koordinatörü Yusuf deprem, Aksaray İHH Başkanı Şenol Korkmaz, Aksaray İHH Arama Kurtarma Sorumlusu Abdurrahman Çay ve İHH ekibinde Ramazan Ünal Çokkayışlı, İl Müdürü Çelik’i tebrik ederek görevinde başarılar diledi. İl müdürü Çelik, nazik ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini iletti.

Haber: Fatma Altınok