Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AFAD, Güzelyurt ilçesinde yangın önleme eğitimi verdi

Afet ve Acil Durum

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Aksaray İl Müdürlüğü, afet farkındalık çalışmaları kapsamında Güzelyurt ilçesi Ilısu köyünde bulunan Özel Şehir Önder Güzel Bakımevi personellerine eğitim verdi.
Özel Şehir Önder Güzel Bakımevi personellerine yönelik yanın önleme ve söndürme eğitimi veren AFAD ekipleri, yangın konusunda eğitim vererek, yangın anında doğru davranışlar sergilenmesine amaçlandı.
AFAD ekipleri olası yangın anında yapılması gereken doğru davranış ve can kaybının en aza indirilmesi amacıyla verilen eğitimde, yangın anında paniğe neden olmadan koordineli bir şekilde hızlı ve etkili bir şekilde en kısa zamanda yangının engellenmesi adına bilgiler verildi.
Daha sonra AFAD ekipleri Özel Şehir Önder Güzel Bakımevi personellerine angın önleme ve söndürme eğitimini uygulamalı bir şekilde aktardı.
AFAD il müdürlüğü Aksaray genelinde başlattığı afet farkındalık eğimleri kapsamında yangın, deprem gibi acil durumlar üzerine eğitim vererek toplumda farkındalık oluşturma ve kamuoyunun bilinçlenmesini sağlamayı hedefliyor.

Haber: Fatma Altınok