Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AFAD Ekipleri ve KYK Personeli Yangın Tatbikatında Buluştu: Acil Durum Bilinci Artıyor!

Afet ve Acil Durum

Afet ve Acil Durum Yönetimi(AFAD) Aksaray İl Müdürlüğü ekipleri tarafında afet farkındalık eğitim faaliyetleri devam ediyor.

AFAD ekipleri tarafından Aksaray genelinde, afet farkındalık eğitimi verilerek toplumsa bilinç aşılanıyor. Olası yangın veya deprem anında yapılması gereken doğru davranışlara dikkat çeken AFAD ekipleri kurum, kuruluş ve okullarda eğitim vermeye devam ediyor.

Ortaköy’ bulunan KYK Erkek ve Kız Öğrenci Yurdu personellerine afet farkındalık eğitimleri kapsamında yangın eğitim veren AFAD ekipleri personellere yangın esnasına ve sonrasında yapılması gereken doğru davranışlar hakkında bilgiler verdi.

Ortaköy KYK Erkek ve Kız Öğrenci Yurdu personeline uygulamalı bir şekilde daha sonra yangın önleme ve söndürme tatbikatı yapan AFAD ekipleri yanın nasıl söndürüleceği konusunda bilgiler aktardı. AFAD ekipleri tarafında şehir genelinde verilen eğitimlerle birlikte olası afet veya acil durum esnasında personellerin bilinçli bir şekilde hareket ederek koordineli olunması hedefliyor.

Haber: Fatma Altınok