Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AFAD, AKMEK kursiyerlerine afet farkındalık eğitimi verdi

Afet ve Acil Durum

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) İl Müdürlüğü, Aksaray Belediyesi Meslek Edinme Merkezi (AKMEK) kursiyerlerine Afet Farkındalık eğitimi verdi.

AFAD ekipleri tarafından il genelinde verilen eğitimler devam ediyor. Afet bilinci ve farkındalığı oluşturmak adına harekete geçen AFAD İl Müdürlüğü, birçok kurum kuruluş ve okullara afet farkındalık eğitimi vermeye devam ediyor.

Aksaray Belediyesi Meslek Edinme Merkezi (AKMEK) kursiyerlerine yönelik verilen eğitimle birlikte kursiyerler afete karşı bilinçli ve olası acil durmalarda yapılması gereken doğru davranışlar üzerine bilgiler aktarıldı.

Olası deprem veya yangın durumun paniği önleyerek en kısa zamanda etkili ve bilinçli davranışlar sergilenmesi amacıyla AFAD ekipleri AKMEK kursiyerlerine eğitim verdi. Eğimler birlikte kursiyerlerinde acil durumları en hızlı ve pratik bir şekilde yönetmesi hedefleniyor.

AFAD tarafından il genelinde verilen eğitimlerle birlikte kamuoyunda afet bilinci oluşturması ve olası acil durumlarda bilinçli davranılması amaçlanıyor.

Haber: Fatma Altınok