Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aday adayları heyecan içindeler! Adaylık için yarışıyorlar

AK Partide aday belirleme

AK Partide aday belirleme süreci hızla devam ediyor

AK Parti il başkanı Hamza Aktürk 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde AK Parti’den belediye başkanı aday adayı olan isimlerle AK Parti il binasında bir araya geldi.

Ak Parti’nin aday adayları ile yapılan istişare toplantısına, AK Parti il başkanı Hamza Aktürk ile birlikte Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür, Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk ve Ak Parti il yönetim kurulu üyeleri ve il yürütme kurulu üyeleri katıldı.

Toplantıya Aksaray Merkez ile birlikte ilçe ve belde belediye başkan aday adayları katılarak istişare toplantısı yapıldı.

Toplantıda konuşan AK Parti il başkanı Hamza Aktürk yapılacak olan seçimlerde 14 belde de ve 8 ilçede birçok aday adayının bulunduğunu belirterek bu adaylardan bir tanesini aday olarak partimizden göstereceğiz. Diğer aday adaylarımızla birlikte hangi adayı gösterirsek o isimle birlikte yola yürünmesi konusunda adayların bir arada olacağını düşünerek ve onlarla bu konuda AK Parti’nin göstereceği adayının AK Parti’yi temsil edeceğini söyleyerek o adaya destek verilmesi gerektiğini belirterek, burada aday kadar AK parti zihniyetinin unutulmaması gerektiğini de belirtti.

AK Parti’de aday adayı belirleme sürecinin de hızla belirttiğini söyleyen Aktürk, şu anda anket ve kamuoyu çalışması yapıyoruz. Yaptığımız bu çalışmaların ardından halkın teveccühü ile en uygun isimle yola devam edeceğiz. Dediğimiz gibi buradaki tüm aday adayları değerli isimlerdir. Kendi bölgelerinin önemli isimleridir. Önde gelen isimleri AK Parti‘den aday adayı oldukları için hepsine de ayriyeten teşekkür ediyoruz. İnşallah partimiz için ülkemiz için Aksaray’ımız için en uygun adayı belirleyeceğiz. Hep birlikte AK Parti belediyeciliğini Aksaray merkezimizde, ilçelerde ve beldelerde devam ettirmeye çalışması içerisinde olacağız. Elbirliği, gönül birliği içerisinde bir seçim yapacağız” dedi.

Daha sonra AK Partili aday adayları il başkanı Hamza Aktürk ve yöneticilerle birlikte fotoğraf çekerek bu anı ölümsüzleştirdiler. Haber: Ağustos GERÇE