Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ADASK DOĞAYA ÇAĞRIYOR

kısa adı adask olan

kısa adı adask olan aksaray dağ arama kurtarma ve doğasporları  2019 yılı faaliyet programınıaçıklayarak, tüm aksaraylı doğaseverleri, kısa mesafeli trekking yürüyüşlerineve tırmanış faaliyetlerine katılmaya davet etti.    

adask ekip temsilcisi avni gökçe, aksaraylı tümvatandaşları etkinliklere katılmaya ve dağcılık, doğa ve trekking sporunadestek vermeye çağırdı. doğaya ve doğa sporlarına ilginin her geçen günarttığının altını da çizen gökçe, özellikle genç nüfusun, hem sağlıklı sporyapmak hem de vakitlerini doğa ile iç içe geçirmek isteğiyle bu spor dalını hergeçen gün daha da benimsediklerini söyledi. doğanın dört mevsim değişen eşsizfonunda dilerseniz en hızlı sporlarla adrenalin depolayabilir, dilerseniz sakinyürüyüşlerle çıkabilirsiniz.  foto safariile tabiattaki keşiflerinizi ölümsüzleştirebilirsiniz. dağ bisikletleri ilepatika yolları keşfeder ve aniden bir yaylayla kucaklaşmanın mutluluğunaerişebilirsiniz. doğanın derinliklerinde kamp yaparak ormanın taze nefesinisoluyabilirsiniz. mevsim değişip etraf beyazla kaplandığında kış sporları vekar yürüyüşleri ile doğanın farklı tatlarını yakalayabilirsiniz. dedi.

sağlık sorunuolmayan herkes yapabilir

mevsim şartlarına uygun kıyafet ve ayakkabı seçimi ile busporun ciddi sağlık sorunu olmayan herkes için çok faydalı olduğunu söyleyenavni gökçe, özellikle kilo vermek isteyen, doğa ile iç içe olmayı benimseyen vedağcılık sporuna katılmak isteyip te kendisini hazır hissetmeyen herkesi,dağcılık ve doğa sporu faaliyetlerine katılmaya davet etti. gökçe; “eğeraksaray’da  yaşıyorsanız veya tatiliniziaksaray’da geçiriyorsanız, ya da birkaç gün kalmaya karar verdiyseniz veaksaray’ı , etrafındaki dağların (hasan dağı) zirvelerini izleme arzusuduyuyorsanız, dünyaca ünlü ihlara vadisi ve güzelyurt manastır vadisi içindehuzur verici bir  doğa yürüyüşü yapmakisterseniz, doğa grubu içinde yetişmiş, tecrübeli dağ kılavuzlarımızındenetiminde çıkacağınız bir doğa yürüyüşü için öncelikle bize ulaşarak kısa birzaman dilimi içinde gerçekleşecek olan bilgilendirme toplantımıza katılmanızhem sizi daha bir öz güven duygusu içinde dağa ve doğaya gitmeye hazır durumagetirecek, hem de bizlerin sizi daha yakından tanımamıza imkan sunacaktır . bu toplantıda, rota bilgileri, yanınızdabulundurmanız gereken eşya ve malzemeler, faaliyet öncesinde ve faaliyetesnasında yapmanız gerekenler size aktarılacak ve bilgilendirileceksiniz.aklınızda soru kalmayacak şekilde sürecek olan toplantı bittiği zaman, yapmanızgereken tek şey sadece buluşma saatinizi kararlaştırmak olacak. aksaray’ınkentsel görünümü dışında gizli cennetlerini de keşfedecek, hem spor yapacak hemde tatilinizi renklendirmiş olacaksınız. gün bittiğinde ise, bedenen birazyorgun, ama ruhen dinlenmiş olarak, unutulmayacak bir gün yaşamış olmanınkeyfiyle otelinize veya evinize döneceksiniz. eğer bu spora ilgi duyuyor ve herhafta sonu programlı etkinliklerde yer almak isterseniz; Öncelikle yenikatılımcılar için her hafta düzenli olarak yapmakta olduğumuz bilgilendirme veeğitim seminerlerimize dahil olarak, grubumuz sporcuları arasına katılabilir,lisanslı sporcu kimliğinizle veya Üyemiz sıfatıyla aramızda olabilirsiniz”dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Belediyesi, şehirdeki yemek kültürünü
Sıradaki Haber Somuncu Baba Sofrası’nda İnançla Pişen Yemekler Şehri Sarıyor!