Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Türk Müteahhitlerine davet; “Kıbrıs’ın inşaatında birlikte çalışalım”

Türkiye’nin çeşitli illerinden müteahhitler

Türkiye’nin çeşitli illerinden müteahhitler Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde bir araya geldiler. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde, Kıbrıs inşaat müteahhitleri konfederasyonu tarafından bir çalıştay düzenlendi. Çalıştay’a Konfederasyona bağlı birçok ilden birlik üyeleri ile yöneticileri ve Aksaray’dan da Aksaray Müteahhitler Birliği Başkanı (AKMÜB) Fatih Güneş ile Yüksek İstişare kurulu üyesi Tamer Kargın’da katıldı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde, Türk müteahhitlerinin yapılacak olan birçok sosyal projeye ve yatırımlar için Kıbrıs’a özel olarak davet etti. “Ekonomik ve sosyal yapıyı güçlendirmek için Türkiye ile birlikte çalışılmalı” sözleriyle Türk Müteahhitlerin Kıbrıs’ın fiziki yapılanmasında birlikte çalışmaya davet etti.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde yapılan çalıştay hakkında bilgi veren Aksaray Müteahhitler Birliği Başkanı Fatih Güneş, Çalıştayda Türkiye Müteahhitlerinin ve inşaat sektörünün sorunlarının yanı sıra önümüzdeki yıllarda nereye gittiği üzerine görüşmeler ve çalışmalar yapıldı. Çok verimli bir toplantı ve program gerçekleştirildi.

En önemlisi sektör temsilcilerinin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde yeni projeler ve sosyal konutlar yapılması üzerine Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve birçok bakan bizzat katıldı. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar çalıştayda yaptığı konuşmada, Türkiye’nin farklı bölgelerden temsilcilerini Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde görmekten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Cumhurbaşkanlığı‘nda gerçekleştirilen bu özel görüşmeye Aksaray Müteahhitler Birliği Başkanı Fatih Güneş de davet edildi. “Yakın ilgi ve alakalarda bulunuldu. Kendisi bizzat Türk müteahhitlerini yapılacak olan birçok sosyal projeye ve yatırımlar için Kıbrıs’a özel olarak davet etti. Ekonomik ve sosyal yapıyı güçlendirmek için Türkiye ile birlikte çalışılmalı” sözlerini kullandı.

Cumhurbaşkanlığı’nda gerçekleştirilen bu görüşmede Aksaray Müteahhitler Birliği Başkanı Fatih Güneş Aksaray’daki müteahhitler hakkında ve şehrimiz hakkında brifing verip ve bizzat kendisine tanıtım yaptı.

Haber: Avni Kuru