Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İl Müdürü Aktürk’ten ses getiren çağrı; Onları hak ettikleri şekilde geleceğe hazırlayalım!

Dünya Çocuk Hakları Günü’nün

Dünya Çocuk Hakları Günü’nün her yıl düzenli olarak 20 Kasım’da kutlanıyor olması nedeniyle, çocukların sahip olduğu haklar ve yaşam koşulları bir kez daha gündeme geliyor.

Dünya Çocuk Hakları Günü kapsamında, dünya genelinde pek çok farklı etkinlik düzenlenirken, Aksaray’da da 20 Kasım Çocuk Hakları Günü kapsamında etkinlik düzenlendi. Aksaray Valiliği ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından yapılan etkinlikler kapsamında çocuklar ile bir araya gelinirken, onlarla sohbet de edildi.

Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü İsrafil Aktürk, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü kapsamında açıklamada bulundu. Aktürk, konu hakkında yaptığı açıklama kapsamında, “Çağlar açıp çağlar kapayan Fatihler, insanlığa ışık tutan mucitler, ilmiyle çığır açan âlimler, devlet kuran büyükler, destan yazan askerler ve tarihe mâl olmuş daha nicesi bir zamanlar çocuktu… 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü münasebetiyle, çocuklarımızı seviyor, önemsiyor ve diyoruz ki; bugünün masumiyet elçileri yarının emanetçileri çocuklarımızın hayallerinin destekçileri olalım. Onları hak ettikleri şekilde geleceğe hazırlayalım” ifadelerine yer verdi.

Haber: Ağustos Gerçe