Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İl Müdürü Sezgi Arpacı Elaldı‘’Şehitlerimiz Bizim Baştacımızdır.”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı koordinasyonunda Türkiye genelinde başlatılan şehit kabirlerinin bakım ve onarım çalışmaları Aksaray’da anlamlı bir ziyaretle başladı. Aksaray Şehitliği’nde gerçekleştirilen programda kabirlerin durumu yerinde incelenirken, çocuklarla birlikte yapılan ziyaret vefa duygusunu pekiştirdi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı koordinasyonunda Türkiye genelinde başlatılan şehit

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı koordinasyonunda, Türkiye genelinde şehit kabirlerinin bakım, onarım ve temizlik çalışmalarına yönelik kapsamlı bir uygulama başlatıldı. Bakan Mahinur Özdemir Göktaş tarafından verilen talimat doğrultusunda 81 ilde eş zamanlı yürütülen çalışmaların Aksaray ayağı, Aksaray Şehitliği ziyaret edilerek başlatıldı.

Gerçekleştirilen program kapsamında Aksaray Şehitliği’nde bulunan şehit kabirleri çocuklarla birlikte ziyaret edildi. Ziyaret sırasında kabirlerin mevcut durumu yerinde incelendi ve yapılan değerlendirmelerde kabirlerin genel durumunun iyi olduğu, bakım ve düzenlemelerin titizlikle sürdürüldüğü tespit edildi. Program, çocukların milli ve manevi değerlerle buluşmasına da katkı sağlayan anlamlı bir etkinlik olarak dikkat çekti.

Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sezgi Arpacı Elaldı ziyaret kapsamında yaptığı değerlendirmede, aziz şehitlerin hatırasını yaşatmanın toplumun ortak sorumluluğu olduğunu ifade etti. Şehitlerin emanetinin gelecek nesillere en doğru şekilde aktarılması gerektiğine vurgu yapan Elaldı, şehit kabirlerinin her zaman en iyi şekilde korunması için gerekli hassasiyetin sürdürüleceğini belirtti.

Programın sonunda vatan uğruna hayatını feda eden tüm şehitler rahmet, minnet ve şükranla anıldı. Türkiye genelinde yürütülen çalışmaların, şehitlerin hatırasını yaşatma ve toplumsal vefa duygusunu güçlendirme açısından önemli bir adım olduğu değerlendirildi.

Ağustos Gerçe

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) "kamu mahrem yapılanması"na yönelik soruşturmada, 24
Sıradaki Haber FETÖ’nün “kamu mahrem yapılanması”na yönelik soruşturmada 24 şüpheli hakkında gözaltı kararı