Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

80. YILINDA ŞÜKRAN VE MİNNETLE ANIYORUZ

aksaraybelediye başkanı haluk Şahin

aksaraybelediye başkanı haluk Şahin yazgı, cumhuriyetimizin kurucusu gazi mustafakemal atatürk’ün vefatının 80. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

yazgı10 kasım mesajında şu görüşlere yer verdi: “cumhuriyetimizin kurucusu, büyükkomutan ve devlet adamı gazi mustafa kemal atatürk’ün, aramızdan ayrılışının80. yılında şükran ve minnetle anıyoruz. o, tüm dünyada hayranlık uyandıranbaşarıları, düşünceleri, liderlik yeteneği ve üstün kişiliği ile tarihe damgavurmuş bir önderdir. türkiye cumhuriyeti, atatürk’ün hem eseri hem dedestanıdır.
bu öyle bir destandır ki; gücünü milletine olan sevgisinden ve inancından alanatatürk’ün tarihi başarıları, özgür ve bağımsız yaşamak isteyen diğer uluslarada yol gösterici olmuştur.

o’nunveciz sözlerinden olan “ vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır “düsturuyla hepimize düşen görev bu ülkenin ilerlemesi, gelişmesi, muasırmedeniyetler seviyesine ulaşması, dünya var oldukça bağımsız ve hür yaşamakiçin görevimizi en iyi şekilde yapmak atatürk’e olan sevgimizin en güzelifadesi, minnetimizin tezahürü olacaktır.

“o’nunbizlere bıraktığı değerleri yaşatmak onurumuz, o değerleri gelecek kuşaklaraaktarmaksa en büyük görevlerimizden birisidir.  

 bu düşüncelerle, ebediyete intikalinin 80.seneyi devriyesinde, cumhuriyetimizin kurucusu gazi mustafa kemal’i ve tümsilah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi, ebediyete intikal etmiş olangazilerimizi rahmet, şükran ve minnetle anıyorum.” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu
Sıradaki Haber Aksaray’da Şehitlerimizin mezarına gül bırakıp dua ettiler; Vefa Ziyareti!