Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

8 yaşındaki Defne ilk sergisini açtı

Aksaray Mehmet Sarrafoğlu İlkokulunda eğitim gören 8 yaşındaki ressam Defne Teke, ilk kişisel resim sergisini başarıyla açtı. Sergi, okul müdürü, öğretmenler, aile ve arkadaşların katılımıyla gerçekleşti.

Aksaray Mehmet Sarrafoğlu İlkokulunda

Açılışta konuşan Okul Müdürü Kemal Kavurmacı, Defne’nin görsel sanatlar yolculuğunda önemli bir adım attığını belirterek, “Defne Teke’yi ve bu alanda ona destek veren aile ile öğretmenlerini kutluyorum. Bu serginin arkadaşlarına ilham vermesini diliyorum” dedi. Sergideki eserler yoğun ilgi gördü. Resim eğitimine Üçyıldız Bilişim Sanat Kişisel Gelişim Kursu’nda başlayan Teke, sergi açılışında duyduğu mutluluğu ifade ederek, ” İlk sergimin açılışında desteklerinden dolayı başta okul müdürüme, öğretmenlerime, aileme ve özellikle Üçyıldız Bilişim Sanat Kişisel Gelişim Kursunda bana destek veren eğitmenime çok teşekkür ederim. Bu benim için unutulmaz bir gün oldu. Ayrıca resimlerimin çok beğenilmesi de beni çok mutlu etti” şeklinde konuştu.

Defne Teke, gelecekte karakalem ve illüstrasyon eğitimi alarak hikaye ve illüstrasyon alanında kendini geliştirmeyi hedeflediğini dile getirdi. 8 yaşındaki sanatçının sergisi, genç yeteneklerin desteklenmesi açısından önemli bir örnek teşkil ediyor.

Ağustos Gerçe