Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

7 GÜNDE 363 BİN 234 KİŞİ ZİYARET ETTİ

aksaray belediyesi tarafından düzenlenen

aksaray belediyesi tarafından düzenlenen 2. aksaray kitapgünleri fuarı ile 1.Çocuk festivali” 363 bin 234 ziyaretçi ile aksaraytarihinin kalabalık, en güzel ve en anlamlı organizasyonu oldu. 

100’e yakın yayınevi ve 70’e yakın yazarın katılımıyla gerçekleştirilen “2. aksaray kitap günleri fuarı binlerceokuyucu ile ve yine aksaray’da ilk kez düzenlenen 1. Çocuk festivali” onbinlerce çocuğunun katılımı ile aksaray’da adeta bayram havası oluşturdu.

kitap fuarı ve çocuk festivalinin açılış törenine, aksarayvalisi aykut pekmez, belediye başkanı haluk Şahin yazgı, ak parti İl başkanıhüseyin altınsoy, ak parti merkez İlçe başkanı hamza aktürk, ak parti kadınkolları başkanı ferhan polat, ak parti gençlik kolları başkanı mehmet eminkılıç, atso başkanı cüneyt göktaş, İl emniyet müdürü ali karabağ, milli eğitimmüdürü hacı Ömer kartal, daire müdürleri, stk başkanları ve çok sayıda vatandaşkatılmıştı. protokol üyeleri ve vatandaşlar,7 gün boyunca bu büyükorganizasyona katılım sağlayarak büyük destek verdiler.

aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı’da aksaraytarihine geçen bu büyük organizasyon boyunca yazarlar ve vatandaşlarla sürekliiç içe oldu.

başkan yazgı, ünlü yazarların söyleşi programlarını bizzatyerinde takip etti. binlerce kitap sever, aksaray belediyesi sayesindeaksaray’a gelen birbirinden değerli yazarlarla söyleşi yapma ve kitap imzalatmaimkanına kavuştu. bu arada çevre illerden de çok sayıda vatandaşın aksaray’agelerek 2. aksaray kitap günleri fuarı ile 1.Çocuk festivali’ne katıldığıbelirtildi.

belediye başkanı haluk Şahin yazgı, ilk kez aksaray’da bukadar büyük bir kitap ve çocuk organizasyonu yapıldığına dikkat çekerek, “aksaraybelediyesi olarak sosyal ve kültürel belediyecilik alanında da önemlihizmetlere imza atıyoruz. İlkini geçen yıl yaptığımız kitap günleri fuarımızıdaha da büyüterek iki katına çıkardık.dolayısıyla yüzün üzerinde yayın evi veaynı zamanda 70’in üzerinde yazarımız aksaray’a gelerek bir hafta boyunca söyleşiyaptı vekitaplarını imzaladı.

bu arada Çocuk festivali ile aksaray’da bir ilki dahagerçekleştirmiş olduk. 1. Çocuk festivalimizde binlerce çocuğumuz eğlensin veöğrensin diye birçok aktivite ve çocuk programları düzenledik. kısacası bubüyük organizasyonla halkımıza ve özellikle çocuklarımıza en güzel hizmetlerisunduğumuza inanıyorum. 2. kitap günlerimize ve 1. Çocuk festivalimize 363.234kişi ziyaretçi sayısıyla aksaray tarihinin en geniş ve yoğun katılımınıgösteren hemşerilerime, çevre illerden gelen vatandaşlarımıza, protokolümüze ve7 gün boyunca emeklerini esirgemeden çalışan tüm personellerimize teşekkürediyorum”.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Belediyesi Zabıta ekipleri, yaz
Sıradaki Haber Aksaray’da toplu taşıma klimaları için alarm: Zabıta harekete geçti!