Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

7/24 HALKIMIZIN HİZMETİNDEYİZ

aksaray belediyebaşkanı haluk Şahin

aksaray belediyebaşkanı haluk Şahin yazgı 48 mahallede seferberlik başlattı.

150 kişilik belediyeekibi başkan yazgı’nın talimatı ile harekete geçti. sabah 07.00 de başlayanhizmet çalışmaları gece 24.00’e kadar sürüyor.

başkan yazgı, sabahsaat:7:00 de belediye personeli ile ulucami önünde  bir araya geldi. başkan yardımcılarımüdürleri ile bir araya gelen başkan haluk Şahin yazgı hizmetlerimiz markaşehir olma yolunda 24 saat çalışarak halkımızın istek ve taleplerini yerinegetireceğiz dedi. başkan yazgı; akşama kadar teker teker  mahalle sakinlerimizivatandaşlarımızı esnaflarımızı ziyaret ederek istek ve taleplerini yerindedinleyerek çözüm üreteceğiz. bu şehir bizim halkımızın sorunu bizim sorunumuzdiyerek halkımızın istek ve taleplerini 7/24 yerine getireceğiz dedi.

aksaray belediyebaşkanı haluk Şahin yazgı, “başkan mahallemizde” projesi ile türkiyegenelinde  bir ilke belediye tarihindebugüne kadar görülmemiş bir çalışmaya imza attı.

başkan yazgı 48mahalleyi kapsayan “başkan mahallemizde” projesi ile aksaray’da bulunan 48mahalleyi ziyaret ederek o mahallenin esnaf ve mahalle sakinleri ile bir arayagelerek istek ve talepleri  yerindedinleyerek anında müdahil oluyor çözümler üretiyor.

sabah erkensaatlerde başkan yardımcılarını ve birim müdürleriyle birlikte belediyedeki 150kişilik hizmet ordusunu toplayan başkan yazgı, mahallenin daha önce tespitedilen eksikliklerinin bir gün içinde bitirilmesini sağlıyor.

aksaray belediyesi mahallelerde  hizmette sınır tanımıyor.

sahaya inen belediyeekipleri gün boyunca hummalı bir çalışma yapıyor. “belediye kapımda” ekibimahalledeki bütün evlerin kapılarını çalarak vatandaşların istek ve taleplerinialıyor.

temizlik İşleri, suve kanalizasyon müdürlüğü, fen İşleri müdürlüğü ekipleri başta olmak üzere tümbelediye ekipleri mahallelerde muazzam bir  çalışma gerçekleştiriyor.

belediye ekipleri ihtiyaçduyulan noktalarda drenaj ve kanal hatlarını temizlik çalışmaları ile asfaltyama bakım onarım çalışmaları gerçekleştiriyor.

belediye başkanıhaluk Şahin yazgı ’da çalışmaları bizzat yerinde ve yakından takip ederek

 eşi hasibe yazgı hanımefendi ile birliktemahallede ikamet eden gazi, yaşlıları, engellileri ve mahalle sakinleriniziyaret ederek hasbıhalde bulunuyor. mahallere de bulunan okulları ziyaret edenbaşkan yazgı okulların ihtiyaç ve taleplerini okul müdürlerinden dinleyerekanında çözüm üretiyor. başkan haluk Şahin yazgı amacımız aksaray’ımızı markaşehir haline getirmek. halka hizmet hakka hizmet anlayışı ile hizmetlerimizihalkımıza sunmaktır dedi.

haber yaşar karatay 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Konya’nın Beyşehir ilçesinde meydana gelen
Sıradaki Haber Trafik kazasında 3 kişi yaralandı