Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

68 Aksaray Belediyespor’u sevenlere galibiyet hediye edeceğiz

68 Aksaray Belediyespor Teknik

68 Aksaray Belediyespor Teknik Direktörü Önder Karaveli, 23 Eylül Cumartesi günü gerçekleşen Karaman FK -Aksaray Belediyespor karşılaşması sonucu 0-0 beraberlik elde etmesinin ardından açıklamada bulundu.
Aksaray Belediyespor oyuncularına inandığını ve güvendiğini ifade eden Aksaray Belediyespor Teknik Direktörü Karaveli; “Oyuncularımıza inanıyoruz ve güveniyoruz. Ligde oynadığımız bütün maçlarda oyunu iyi oynamaya çalışarak ve son düdüğe kadar vazgeçmeyerek verdiğimiz sözleri tutmamızı sağlayan oyuncularımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Yapılan beş maçın dördünde kalelerini gole kapattıklarını belirten Teknik Direktör Karaveli; “Oynadığımız beş maçın dördünde kalemizi gole kapatarak takım savunması konusunda başarı gösterdik fakat bulunduğumuz pozisyonları gole çevirmekle zorlandık. Karaman FK maçının ilk yarısı oyun ve pozisyon üstünlüğü takımımızdaydı, ikinci yarı performansımız dalgalandı ve karşılıklı pozisyonlar oluştu fakat maçtan asla vazgeçmedik. Deplasmana gelerek destek veren taraftarlarımıza teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.
Bu hafta sonu gerçekleşmesi beklenen Ispartaspor maçına yönelik konuşan Teknik Direktör Karaveli; “68 Aksaray Beeldiyespor’u sevenlere galibiyet hediye edeceğimiz maçın inşallah Ispartaspor maçı olacağına olan inancı oyuncularımızdan alarak size iletiyorum” dedi.

Haber: Fatma Altınok