Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

591 şehit yakını, gazi ve gazi yakınının ataması yapıldı

Aksaray Aile ve Sosyal

Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, 591 şehit yakını, gazi ve gazi yakınının kamuya istihdam ataması kapsamında Aksaray iline gelecek olan şehit yakınları, gazi ve gazi yakınlarına hayırlı olsun dileklerini sundu.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Şehit Yakını, Gazi ve Gazi Yakınlarının Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Yerleştirilmesi törenine katılım sağladı.

22 Mart Cuma günü gerçekleşen törende Bakan Göktaş tarafından 591 şehit yakını, gazi ve gazi yakınının Kamu Kurum ve Kuruluşlarına istihdam ataması gerçekleştirildi.

Şehit ailelerine sahip çıkmak ve yanında olma amacıyla başlatılan çalışmalar Bakanlık tarafından devam ediyor. Şehit yakını, gazi ve gazi yakınlarına yönelik kamu kurum ve kuruluşlarına yerleştirme töreni uygulandı.

Bakan Göktaş, “Bugün yaptığımız 591 atama ile kamuda istihdam edilen şehit yakını, gazi ve gazi yakınlarının sayısı 49 bin 901’e ulaşmış olacak.” İfadesini kullanarak sağlanan istihdama dikkat çekti.

Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, tarafından yapılan açıklamada, “22 Mart Cuma günü, Bakanlığımız tarafından düzenlenen törenle 591 şehit yakını, gazi ve gazi yakınımızın Kamuya istihdam ataması gerçekleştirildi. İlimizde de ataması gerçekleşen, şehit yakınlarımız, gazi ve gazi yakınlarımıza hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz. Biz hüzünde ve sevinçte birlikte büyük bir aileyiz” şeklinde ifade yer aldı.

Haber: Fatma Altınok